Dunărea Călărași merge la Ciuta cu un titular din echipa Farului. Jucătorul venit de la „U” Cluj s-a rămas în lot

Reuniți la începutul săptămânii trecute, Dunărea Călărași va merge în această săptămână în primul cantonament al acestei perioade de pregătire. Marți, 19 ianuarie, jucătorii lui Ionel Ganea vor urca, timp de 12 zile, la Ciuta, localitate din județul Buzău, unde se vor antrena pentru a duce la bun sfârșit obiectivul de a prinde play-off-ul.

Potrivit site-ului oficial al echipei călărășene, în cantonament vor fi prezenți și noii fotbaliști pe care Ganea îi vrea în lot pentru a doua parte a sezonului: Ionuț Vînă, Ionuț Puțanu, ambii de la FC Viitorul, și Daniel Barna, ultima dată la Farul Constanța. Cornel Coc, de la „U” Cluj, nu se mai află în atenția antrenorului Dunării după prima săptămână de pregătire.

Daniel Barna (29 ani, foto mic) este ultima noutate din lotul Dunării. Fundașul originar din Piatra Neamț și care a mai evoluat pentru Ceahlăul, Rapid Ghidighici sau FC Brașov și-a terminat contractul cu Farul și e liber să vină la Călărași. În prima parte a sezonului a jucat pentru clubul constănțean în 16 meciuri.

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă