Dunărea Călărași a bifat încă un transfer. Un fundaș de la o rivală din Liga 2 trece sub comanda lui Adi Mihalcea

După fundașul Ștefan Mardare (29 ani), achiziționat înainte de ultima etapă din 2016, Dunărea Călărași a reușit în această pauză de iarnă să convingă încă un jucător să i se alăture pentru a-și îndeplini obiectivul în partea a doua a sezonului, menținerea în Liga 2. În lotul lui Adrian Mihalcea se va regăsi în noul an și Bogdan Stancu (22 ani), fundașul stânga al Metalului Reșița din Snagov.

Produs al fotbalului snagovean, Alexandru Bogdan Stancu a evoluat în campionatul Ligii 2 pentru FC Snagov și Metalul Reșița, acesta din urmă fiind tot un club susținut de autoritățile locale ilfovene și care evoluează pe stadionul Voința din Ghermănești. Fundașul de 22 de ani a mai evoluat în scurta sa carieră și pentru Voința Snagov și CS Afumați, în Liga 3.

„După Mardare, am reușit să îl transferăm și pe Bogdan Stancu, un fotbalist cu reale calități care ne poate ajuta în partea a doua a sezonului de Liga a 2-a. Îi urăm bun venit la Călărași”, a spus președintele Dunării, Bogdan Leu, pentru ArenaMedia.

Bogdan Stancu s-a aflat, în vară, în probe la Dunărea și înaintea startului acestui sezon, însă transferul lui la Călărași nu s-a mai perfectat.

Pentru Metalul Reșița, Stancu a evoluat în această primă parte a sezonul de 17 ori și a reușit să înscrie și un gol, cu Academica Clinceni. Acesta a fost al doilea cel mai utilizat jucător de antrenorul Mihai Stoica, după Robert Buduroi (22 ani), care a bifat 20 de meciuri și 8 goluri. Al treilea a fost Dragoș Matei (21 ani) cu 16 jocuri.

Un alt jucător dorit în această iarnă la Dunărea Călărași a fost Claudiu Herea (26 ani), mijlocașul golgheter al Baloteștiului, însă acesta a refuzat oferta echipei lui Adrian Mihalcea.

Pe aceeași temă