Dunărea are un nou portar în lot. În prima parte a sezonului a ratat doar două jocuri la echipa din Liga 2 pentru care a evoluat

Anunțat de la începutul săptămânii în lotul de 27 de jucători pe care antrenorul Dan Alexa se va baza în partea a doua a sezonului, Florin Muntean a semnat joi cu Dunărea Călărași. Portarul de 20 de ani a devenit liber de contract după ce Olimpia Satu Mare, echipa pentru care a evoluat în tur, s-a desființat, iar acum le va face concurență lui Cezar Lungu, respectiv Gabriel Popa.

Florin Muntean este ultimul transfer realizat de Dunărea în pauza competițională, dintr-un total de nouă jucători. Portarul originar din Suceava a semnat un contract valabil până pe 30 august 2018, cu drept de negociere pentru încă un an.

În prima parte a sezonului, Muntean a fost de 19 ori titular în poarta Olimpiei, bifând 1666 de minute pe teren.

„Aveam nevoie de un portar. L-am urmărit în pregătiri și credem că Florin Muntean va fi un transfer reușit. Este tânăr, a avut jocuri bune la Satu Mare și sper că atunci când i se va da credit va pune umărul la victoriile Dunării. Îi urez bun venit și mult succes la Călărași”, a declarat președintele Dunării, Florentin Brișan.

Celelalte noi achiziții sunt Alin Dobrosavlevici, Gaston Mendy, Paul Iacob, Alexandru Stoica, Dino Spehar, Cătălin Doman, Ciprian Rus și Alexandru Avram.

Pe aceeași temă