Dunărea a ajuns la patru achiziții. Unul dintre cei mai tehnici mijlocași ai Olimpiei merge la Călărași

Dunărea Călărași e foarte activă pe piața transferurilor în această perioadă. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a bifat la începutul acestei săptămâni a patra achiziție pentru noul sezon. După atacanții Gelu Velici (25 de ani) și Valentin Buhăcianu (23 de ani) și mijlocașul Andrei Pușcașu (27 de ani), gruparea care a încheiat sezonul Ligii 2 pe locul 7 a ajuns la un acord și cu mijlocașul Silviu Pană (25 de ani), ultima dată la Olimpia Satu Mare.

Conducerea clubului Dunărea a bătut palma pentru următoarele două sezoane cu Silviu Pană, jucător care în campionatul recent încheiat a bifat 25 de meciuri pentru Olimpia și a înscris 8 goluri. Mijlocașul bucureștean a fost în dese rânduri omul cu pasa decisivă, însă plecarea lui Bogdan Andone de la echipa sătmăreană și problemele financiare l-au făcut să nu-și mai prelungească înțelegerea și să dea curs oferte primite de la Călărași.

„Silviu Pană a devenit jucătorul Dunării, semnând un contract valabil până la 30 iunie 2019. Este un jucător talentat, de care aveam nevoie. Îi doresc mult succes la Călărași și sper să aibă cât mai multe evoluții bune sub tricoul Dunării”, a declarat, pentru site-ul oficial al echipei călărășene, președintele Bogdan Leu.

În cariera sa, Pană a evoluat pentru Concordia Chiajna, Săgeata Năvodari, Viitorul Constanța, FC Brașov și Olimpia Satu Mare. În Liga 1 a jucat pentru Concordia, Săgeata și Viitorul, iar în Liga 2 pentru Concordia, FC Brașov și Olimpia.

Luni ar fi trebuit să dea un răspuns, dacă acceptă sau nu oferta de prelungire a contractului, portarul Cezar Lungu, însă, se pare, că acesta încă nu s-a hotărât, având în vedere că site-ul Dunării nu a mai dat nicio informație despre căpitanul echipei.

Altfel, Dunărea, care pe 26 iunie are programată reunirea, s-a despărțit după încheierea campionatului de jucătorii: M. Ștefan, Țîră, Al. Avram, Modra, Cincă, Ciocâlteu, Licu și Ibrian, însă pe acesta din urmă îl doresc din nou împrumut de la Unirea Slobozia.

Pe aceeași temă