Dumitrescu: „Mai avem nevoie de ceva întăriri”

19 Jul. 2012, 16:00 Bursa transferurilor
Dumitrescu:** „Mai avem nevoie de ceva întăriri

FC Argeș a perfectat primele patru mutări din această vară, dar Viorel Dumitrescu este de părere că echipa mai are nevoie de câțiva jucători pentru ca totul să meargă foarte bine. Tehnicianul argeșenilor a punctat că mai are nevoie de cel puțin doi jucători pentru ca totul să fie perfect din punct de vedere al componenței lotului.

„Nu pot să spun că sunt pe deplin mulțumit de componența lotului în momentul de față. Sunt de părere că mai avem nevoie de un mijlocaș de creație. Avem nevoie de un om care să ne coordoneze acțiunile ofensive la mijlocul terenului, un jucător în genul lui Iulian Tameș. Avem nevoie de un atacant pentru că nu suntem foarte bine acoperiți pe acest post și în cazul în care vor apărea anumite accidentări, atunci lucrurile ar merge foarte rău pentru noi. Nici la capitolul portarilor nu sunt de părere că stăm foarte bine, dar aici cu toate acestea avem două soluții”, a declarat Dumitrescu.

FC Argeș va sta o săptămână la Sfântu Gheorghe

Jucătorii echipei FC Argeș au plecat ieri dimineață spre Sfântu Gheorghe. Piteștenii vor efectua un stagiu de pregătire în această localitate, urmând să stea timp de o săptămână în cantonament. Piteștenii vor avea parte de un program încărcat pentru că vor efectua câte două antrenamente în fiecare zi, urmând ca înainte de plecarea spre Pitești să susțină și un meci amical. Piteștenii vor juca un meci amical în cadrul acestui cantonament urmând să întâlnească echipa CS Voluntari. Partida dintre cele două echipe se va disputa pe data de 25 iulie. După revenirea în țară, piteștenii vor mai avea de disputat alte patru meciuri de pregătire. Ultimul dintre acestea va fi împotriva celor de la CS Otopeni.

Au scăpat de controlul medical

În altă ordine de idei, argeșenii au trecut ieri pe la medic, efectuând vizita medicală. Aceștia au plecat de dimineață la Craiova, acolo unde au trecut pe la medic și cu toții au scăpat cu bine de această încercare. De faptul că totul a mers foarte bine la vizita medicală s-a declarat mulțumit și antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, cel care a declarat: „Lucrurile au mers foarte bine la vizita medicală. Nu au fost probleme pentru niciunul dintre jucătorii noștri, iar asta nu poate decât să ne bucure. Este o piatră de încercare pentru unii, dar de această dată totul a decurs foarte bine și toții jucătorii au fost la un nivel foarte bun. După această trecere la vizita medicală o să avem mai mult de muncă de aici înainte pentru că vine timpul să punem toate detaliile la punct înainte de startul campionatului”, a declarat Viorel Dumitrescu.

De la vizita medicală de la Craiova a absentat un singur jucător din echipa piteștenilor. Singurul om ce nu a fost prezent la vizita medicală a fost Ion Marius, jucătorul fiind în momentul de față în perioada de recuperare după o accidentare mai gravă. Acesta a fost operat în această vară și în momentul de față se află în perioada de recuperare, urmând ca în cel mai scurt timp posibil cu putință să treacă și el pe la medic.

Sursa: FC Argeș

19 Jul. 2012, 16:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă