Dumitrescu a renunțat la trei jucători și își dorește rapid 3-4 transferuri

13 Jul. 2012, 12:00 Bursa transferurilor
Dumitrescu a renunțat la trei jucători** și își dorește rapid 3-4 transferuri

Conducerea echipei FC Argeș a luat decizia de a renunța la o serie de jucători pentru abordarea noului sezon competițional. Astfel, trei dintre jucătorii argeșenilor au părăsit clubul din Trivale până în momentul de față, asta de comun acord cu conducerea echipei.

Portarul Adrian Rusandu, dar și jucătorii de câmp Tudor Cătălin și Robert Beuran au părăsit echipa, aceștia nefiind în planurile conducerii alb-violeților pentru noul campionat. Iată ce a declarat în legătură cu acest aspect antrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu: „Am luat decizia de a renunța la trei jucători. Ne referim aici la Adrian Rusandu, Tudor Cătălin și Robert Beuran. Aceștia sunt jucători pe care noi nu mai bazam pentru viitoarea stagiune. Tocmai din acest motiv am luat și decizia de a renunța la serviciile acestor jucători pentru că nu avea nici un sens să-i ținem la noi la echipă. Cătălin Tudor era sub formă de împrumut la echipa noastră și am decis să nu îl mai ținem, la fel și pe Adrian Rusandu, în timp ce pe Robert Beuran am decis să nu îl mai ținem la echipă, este mai bine și pentru jucători să evolueze undeva măcar la nivelul Ligii a III-a”, a precizat Dumitrescu.

„Trebuie să mai aducem trei sau patru jucători”

FC Argeș continuă pregătirile în vederea debutului noului sezon competițional, alb-violeții fiind aproape de a disputa și primul joc de verificare al verii. Numai că tot timpul, antrenorului Viorel Dumitrescu îi stă gândul la eventualele transferuri ce pot fi realizate la echipă. Acesta a nominalizat și posturile pe care consideră că mai trebuie aduși jucători declarând: „Ultimele meciuri din sezonul trecut, dar și modul în care se prezintă acum lotul mă face să fiu tot mai convins că mai avem nevoie de transferuri. Numai că după cum foarte bine știți, jucătorii de valoare se află sub contract cu alte echipe și nu știu dacă vom putea realiza aceste transferuri. Vreau să mai aducem trei sau patru jucători la echipă și sper să perfectăm aceste mutări cât mai rapid cu putință. În primul rând trebuie să rezolvăm problema portarului, apoi am avut niște probleme serioase în sezonul trecut în apărare, mai ales la nivelul fundașilor centrali. Ne trebuie un coordonator de joc și cred că mai avem nevoie de un atacant. Să vedem dacă vom reuși să efectuăm aceste mutări, pentru că astfel ar crește foarte mult valoarea echipei noastre.”

Sursa: FC Argeș

13 Jul. 2012, 12:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă