Duckadam: „Aradul e un oraș preponderent dinamovist. E cu atât mai îmbucurător transferul lui Man la Steaua”

Duckadam:**

Oarecum, carierele lui Helmuth Duckadam și Dennis Man se aseamănă prin faptul că ambii s-au remarcat la UTA înainte de a pleca la Steaua București. „Eroul de Sevilla” a recunoscut că a pus și el umărul la transferul „perlei” arădenilor.

„A fos primul transfer în ultimii ani de zile în care am fost și eu implicat. Bine, mai mult prin intermediari, prin vorbe, însă ieri chiar credeam că nu se mai poate face acest transfer. Cei de la UTA erau pe o poziție de forță, foarte duri, dar acum că s-a realizat mă bucur cu atât mai mult cu cât știu că băieții de acolo sunt foarte serioși și vor să ajungă la performanță. Cred că aici e un mare avantaj pentru băiat. E un băiat de mare perspectivă. Sigur, nu cunosc suma exactă cât s-a dat pe el. În primul rând, era păcat pentru el să mai rămână un an în Divizia B și să nu mai aibă continuitatea de a juca în Liga 1 la un club ca Steaua”, a spus, la sport.ro, fostul goalkeeper.

Președintele de onoare al Stelei consideră că Dennis Man face din dezavantajul de a nu fi apt de joc în Europa League un…avantaj: „La Steaua are șansa de a juca meciuri importante, să evolueze în Cupele Europene… Deși acum nu are drept de joc în grupele Europa League, poate fi un avantaj pentru el, în sensul că va fi proaspăt pentru campionat. E un fotbalist tehnic, care, sigur, mai trebuie să pună niște forță pe el, cred că în două-trei luni se poate acomoda și va intra în ritm. Așadar, cred că e un câștig în primul rând pentru băiat, dar și pentru Steaua”.

În fine, Duckadam a recunoscut că nu are relații prea strânse cu actuala conducere a „Bătrânei Doamne”. „Nu am o legătură prea strânsă cu cei de acolo, Aradul e un oraș preponderent dinamovist. Însă, acum că am reușit să aducem și noi un jucător la Steaua e cu atât mai îmbucurător”, a încheiat fostul portar născut la Semlac, dar declarat suporter al Stelei, formație cu care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă