Două transferuri într-o zi pentru ACS Poli. Un jucător adus din Liga 1 și altul de la Luceafărul au semnat pe doi ani cu timișorenii

Cei de la ACS Poli continuă să transfere jucători, mai ales că marți la prânz vor pleca în cantonament la Poiana Brașov. 

După ce până acum au semnat cu jucători care au venit din ligi inferioare, de data aceasta alb-violeții retrogradați în Liga 2 l-au convins să li se alăture pe Florin Dumbravă, fostul jucător al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Dumbravă a semnat pe doi ani cu bănățenii.

Fotbalistul vine pe un post pe care Ionel Ganea avea nevoie de jucători, cel de fundaș stânga, acolo unde din cei cinci cu care s-a retrogradat (Alexandru Țigănașu, Răzvan Raț, George Neagu, Maximilian Oliva, Iulian Carabela) nu a mai rămas niciunul la club. Acum, „colecția” e la fundașii dreapta, unde clubul îi are pe Bogdan Străuț, Radu Motreanu și Denis Haruț, dar mari șanse are și Mihai Savin să fie păstat, dintre cei testați.

Revenind la Florin Dumbravă, fotbalistul are 23 de ani, este brașovean și a mai jucat la FC Brașov, Unirea Tărlungeni și Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care în prima ligă a jucat 11 meciuri.

Mutu a semnat și el pe doi ani

De asemenea, ACS Poli a semnat, tot azi, cu Alin Mutu, un fundaș central de 23 de ani. Născut la Sângeorz-Băi, în ultimul sezon a jucat la Luceafărul Oradea. Ca senior, fotbalistul a debutat la „U” Cluj, Metalurgistul Cugir și Foresta Suceava, de unde a ajuns la clubul bihorean.

Mutu este înalt de 1,90 metri și este un fost component al naționalei U19. La fel ca Florin Dumbravă, a semnat un contract pe două sezoane cu alb-violeții.

17 meciuri, dintre care în 13 a început ca titular, a jucat Alin Mutu în sezonul trecut la Luceafărul Oradea

Până acum, precendetele transferuri anunțate de ACS Poli au fost jucători din ligi inferioare. Este vorba de sârbul Igor Basic, venit de la Național Sebiș, Andrej Mrkela, venit din liga a doua sârbă, și Dorin Codrea, adus de la Millenium Giarmata, formația tot din al treilea eșalon.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă