Dorit de Țălnar la FC Brașov, Lemnaru a semnat cu alt club din Liga 2

Valentin Lemnaru, fostul jucător al echipelor Steaua București, Pandurii Târgu Jiu sau Universitatea Cluj, a semnat un contract cu FC Academica Clinceni. Dorit în această vară de Cornel Țălnar la FC Brașov, atacantul de 32 de ani a preferat să meargă la Clinceni, o echipă echipă din Liga 2.

Academica Clinceni, una dintre favoritele la promovarea din Liga a doua, așa cum spun conducătorii clubului, a reușit să-l transfere pe atacantul Valentin Lemnaru. Fotbalistul născut la Lehliu și care a trecut în carieră pe la cele mai importante echipe din România, Steaua și Dinamo, a jucat ultima dată în Bahrain, la East Riffa, unde nu s-a adaptat.

„Un atacant care și-a demonstrat calitățile de jucător deosebit în peste 140 de meciuri în prima ligă unde a marcat de 33 de ori! Cu siguranță Valentin ne va ajuta enorm în lupta pentru promovare, sezonul acesta!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

În această vară, echipa din Clinceni a mai transferat alți 13 jucători: Florin Matache, Marius-Vladimir Cocîrlă, Nicușor Fota (toți trei de la Concordia Chiajna), Răzvan Pădurețu, Marian-Alexandru Neagu (ambii de la ACS Berceni), Ciprian-Antonio Perju (Viitorul), Radu Crișan, Mihai Ionuț Butean (ambii de la Astra Giurgiu), Marius Coman (Bucovina Pojorâta), Marian Alin Gojnea (ex CS Balotești), Marian Ionuț Marin (FC Brașov), Adrian-Valentin Udrea (liber) și Alexandru Chebac (Delta Dobrogea).

Pe aceeași temă