Dolha, primul transfer cu nume al lui Ionel Ganea la Dunărea Călărași

Dolha, primul transfer cu nume** al lui Ionel Ganea la Dunărea Călărași

După refuzurile lui Vasilică Cristocea, Apostol Muzac și Ștefan Mardare, nou-promovata în Liga 2 Dunărea Călărași a reușit în această vară să bifeze un transfer cu nume. În lipsa unui goalkeeper cu experiență, Ionel Ganea l-a convins pe Emilian Dolha (35 ani) să vină la Călărași.

Dolha a fost prezent astăzi la Călărași pentru a semna contractul cu noua sa echipă, acolo unde urmează să fie, cel mai probabil, titular, în fața lui Gabriel Popa și juniorului Ștefan Păun, anunță editia.ro. Fost jucător la Rapid, Dinamo sau Gloria Bistrița, Emilian Dolha a evoluat în ultimele două sezoane la Universitatea Cluj, însă foarte puțin.

Doi sârbi în probe

În probe la Dunărea sunt în această perioadă și doi sârbi, Marko Kostic (ultima dată la Grand Pro Varna – Bulgaria) și Stefan Krstic (ultima dată la Leijona Futsal – Finlanda). Site-ul oficial al echipei călărășeni anunță că ambii au mari șanse să rămână în lot pentru a juca în Liga 2.

Altfel, Dunărea Călărași are astăzi, de la ora 18:30, pe propriul stadion, programat un amical cu FC Viitorul, echipă antrenată de Gheorghe Hagi.

Pe aceeași temă