Doi sârbi și un român pot semna cu FC Argeș!

Doi sârbi și un român** pot semna cu FC Argeș!

Fotbaliștii de la FC Argeș vor continua și în această săptă­mână seria meciu­ri­lor de verificare. Pi­teștenii au progra­ma­te două teste cu echipe de liga se­cun­dă. În funcție de rezultatele din aces­te jocuri, tehnicianul alb-violeților va sta­bili în mare parte lo­tul cu care va abor­da returul campiona­tului.

Argeșenii vor disputa primul a­mi­cal astăzi, de la ora 12, pe te­renul sintetic al stadionului Ni­co­lae Dobrin, adversară fiind FC Olt. Următorul joc din această săp­tămână va fi vineri, cu CS Mio­­veni, ora și locul de dispu­tare a jocului urmînd a fi stabilite de conducerile celor două clu­buri. După acest meci, piteștenii se vor pregăti de confruntarea cu Dinamo II, care va avea loc mar­țea viitoare. În funcție de con­di­ți­ile meteo, oficialii celor două e­­chi­pe vor fixa ora și locul în ca­re se va juca meciul.

Petrovic a convins

Cu aproape o lună înainte de în­ceperea returului, antrenorul Iu­lian Crivac își poate completa lo­tul. Pentru FC Argeș, în partea se­­cundă a sezonului ar putea e­volua și doi stranieri: „În amicalul cu FC Tunari i-am testat pe fun­dașul stânga sârb Lazăr Petrovic și pe mijlocașul Djordjevic. Pe pri­mul îl știam, pentru că îl mai văzusem la primul amical cu Bra­du, iar pe al doilea l-am ur­mă­rit timp de 45 de minute în jo­cul cu FC Tunari. Prea multe con­­cluzii despre Djordjevic nu am putut să trag, deoarece tere­nul de joc a fost greu, fiind aco­pe­rit complet de zăpadă. Îl voi testa și la meciurile pe care le mai avem de disputat și voi lua o hotărâre după aceea. În mare par­te, cu Petrovic ne-am înțeles și urmează să semneze con­trac­­tul”, a spus Crivac.

Mirescu are kg în plus

Piteștenii sunt foarte a­proa­­pe să rezolve pro­ble­­­me­le pe care le a­veau în banda dreaptă prin aducerea lui Cla­u­diu Mirescu. Funda­șul ca­re se pregătește de două săptămâni cu alb-vi­o­leții l-a mulțumit pe antre­no­rul Crivac: „Nu a semnat încă, dar a fost de acord cu ce i s-a propus. Sper să-l aduc la o for­mă fizică tot mai bună, pentru că nu a mai jucat de ceva timp. Are și câteva kilograme în plus, dar asta nu e o problemă, de­oa­rece le va da jos până la în­ce­pe­rea returului. Este un ju­cător bun, care ne poate a­ju­ta”.

Croitoru, în stand-by

Principalul grupării din Tri­vale spune că nu va mai pleca niciun ju­cător de la FC Argeș, însă e po­sibil să apară și sur­pri­ze: „Știu de­spre discuția cu FC Vaslui pentru Croitoru, dar nu știu dacă se va fi­naliza. El se antre­nea­ză cu noi, în­să nu știm dacă va rămâne. To­tul depinde de discuțiile dintre con­du­cerile celor două cluburi”, a spus Crivac.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă