Doi sârbi ar putea întări lotul „Bătrânei Doamne”!

Doi sârbi** ar putea întări lotul „Bătrânei Doamne

Zi fructuoasă în birourile din Calea Aurel Vlaicu. Adrian Marțian a achitat restul restanțeșlor financiare, a avut timp și de discuții personale cu jucătorii și stafful tehnic, dar a și bătut palma cu impresarii doi fotbaliști sârbi. Unul dintre ei, respectiv Zoran Supic și-a și dat acordul pentru a evolua în „alb-roșu”, în timp ce cu celălalt, Nenad Kovacevic (foto), mai trebuie negociat în zilele ce urmează.

Supic are 28 de ani, 1,91 metri și a confirmat în campionatul Ungariei, la GyÅ‘r, DiósgyÅ‘ri și Lombard-Pápa. Între timp, fotbalistul a mai trecut și pe la Novi Pazar și BSK Borca. Sârbul ar urma să întărească un compartiment ce și-a demonstrat limitele la Mioveni și pentru care Adrian Falub are doar patru soluții viabile: Ene, Matei, Gligor și Siminic. Ar mai fi și Alex Gornic, însă tănărul arădean încă nu a apucat să debuteze în Liga a 2-a.

Kovacevic are o carte de vizită mai bună, cu prezențe la multe formații din spațiul iugoslav, dintre care cea mai importantă a fost Steaua Roșie Belgrad. În tricoul fostei campioane europene, mijlocașul defensiv de 32 de ani a evoluat împotriva lui AC Milan în preliminariile Champions League din 2011. Nenad Kovacevic a trecut și prin campionatul Franței, la Lens, iar ultima formație la care a evoluat este FC Baku, din Azerbaidjan.

Dintre jucătorii încă neligitimați la UTA, portarul Jules Goda pare să se fii săturat deja de Arad. Camerunezul s-a supărat că nu va avea ocazia să se afirme într-un amical la finalul acestei săptămâni și ar dori să plece dacă nu i se va oferi un contract. Stafful tehnic „textilist” încearcă să-l întoarcă din drum, mai ales că el nu are nicio săptămână de când a ajuns la echipă.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă