Doi dintre jucătorii străini aduși la Ceahlăul au decis să plece. Ofertele propuse de Massone au fost considerate prea mici

Doi dintre jucătorii străini aduși la Ceahlăul au decis să plece.** Ofertele propuse de Massone au fost considerate prea mici

Noi dintre jucătorii străini pe care acționarul Ceahlăului Angelo Massone îi anunța ca mari transferuri în această iarnă au decis să plece de la Piatra Neamț. Testați de antrenorul Stefano Maccoppi în amicalele cu Aerostar Bacău (3-0) și Petrotub Roman (1-1), fundașul italian Giordano Pantano (23 ani) și mijlocașul Yalany Baio (21 ani, foto, în roșu) au lăsat o impresie bună, astfel încât să li se ofere un contract pentru a evoluat la Piatra Neamț în partea a doua a sezonului. Cei doi jucători au refuzat însă să semneze pe banii care li s-au oferit și au părăsit deja cantonamentul.

Baio, un jucător originar din Guinea-Bissau, dar cu pașaport portughez, a fost folosit de Maccoppi ca mijlocaș la închidere în cele două meciuri de pregătire. Prezentat ca fost junior la Liverpool și jucător la Sparta Rotterdam, Yalany Baio ar fi fost o lovitură de imagine pentru Ceahlăul.

Fundașul stânga italian Giordano Pantano a fost format la Lazio Primavera și ultima dată a evoluat în Serie C la Lumezzane.

Ceahlăul are însă în continuare în lot alți jucători străini: Simone Napoli, Cristian Castells Ortega, David Cerrajeria Rubio și Alessandro Masella.

În altă ordine de idei, galben-negri continuă astăzi seria meciurilor de pregătire la Piatra Neamt. De la ora 15.30, Ceahlăul va întîlni pe SCM Pascani, acesta fiind a treia verificare consecutivă cu echipe de Liga3.

 

Pe aceeași temă