Dodoi poate salva Pandurii! O echipă de top din Liga 1 l-ar putea cumpăra pe atacantul de 19 ani

Dodoi poate salva Pandurii!** O echipă de top din Liga 1 l-ar putea cumpăra pe atacantul de 19 ani

Fără lichidități în conturi, motiv pentru care nu își permite să plece în cantonament, Pandurii ar putea face rost de bani prin vânzarea atacantului Gabriel Dodoi, autor a șapte goluri în prima parte de campionatului. Jucătorul de 19 ani e dorit chiar de liderul Ligii 1, CFR Cluj.

„Dodoi este posibil să fie dorit și de alte echipe, nu doar de CFR. Dar, deocamdată, la club nu a venit nicio ofertă concretă de transfer. Poate vreo ofertă a venit doar pentru el, personal, însă doar dacă vine vreuna oficială, pentru club, vom discuta mai multe”, a precizat antrenorul Adrian Bogoi.

În tur, Dodoi a izbutit „dubla” în partidele cu Chindia Târgoviște (3-3) și Metaloglobus București (3-2), după care a mai marcat câte o dată în jocurile cu Dunărea Călărași (1-3), UTA Arad (2-2) și Luceafărul Oradea (1-3).

19 meciuri și 7 goluri sunt cifrele lui Gabriel Dodoi în acest sezon în tricoul echipei Pandurii Târgu Jiu

Mâine, primul amical al iernii

Până la un eventual transfer al atacantului Dodoi, Pandurii continuă pregătirea de iarnă și așteaptă primele transferuri.

„Săptămâna aceasta, precum și cea viitoare, așteptăm să vină la Târgu Jiu cinci sau chiar șase jucători noi. Ne trebuie un plus de maturitate în joc, pentru că avem prea multi tineri în echipă. Preconizam șase-șapte meciuri amicale pentru această perioadă de pregătire. Am luat deja legătura cu echipele din Filiași, Reșița, Bălești și Horezu. Avem și două date libere pentru care încercăm să găsim adversari din Liga a 2-a, dar e greu, fiindcă județele din jurul nostru nu mai au echipe în eșalonul secund și ar trebui să ne deplasăm 4-5 ore pentru un meci, de aceea preferăm să jucăm mai mult acasă. Primul meci este programat pe data de 23 ianuarie cu echipa din Bălești. În aceste șașe-șapte meciuri de verificare ne dorim să integrăm toți jucătorii, și cei care au fost accidentați, dar și cei care au venit acum la echipă, vom merge în paralel și cu programul de pregătire pentru a găsi formula optimă de echipă cu care vom juca în campionat”, a mai spus, pentru gorj-domino.ro, antrenorul Adrian Bogoi.

Cantonament la Centru de Copii și Juniori

După o primă săptămână de reacomodare la efort, în care echipa a avut programat câte un antrenament pe zi, Pandurii va susține mâine primul amical, cel mai probabil pe terenul sintetic din Rovinari, cu Internațional Bălești, iar miercuri va intra în cantonament pe plan local, pentru o perioadă de zece zile, până pe data de 3 februarie, interval în care vor fi programate câte două antrenamente zilnic, dar și o serie de meciuri de verificare. Jucătorii vor fi cantonați în clădirea Centrului de Copii și Juniori, care oferă 40 de locuri de cazare dar și o sală de forță și condiții de refacere după efort.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă