Doar trei jucători au fost pe placul antrenorilor după al doilea trial organizat!

Doar trei jucători au fost pe placul antrenorilor** după al doilea trial organizat!

 Timp de trei zile, marți, miercuri și joi, Gloria a organizat al doilea trial pentru completarea lotului echipei care va evolua în liga a doua, dar și pentru echipa a doua care va evolua în campionatul ligii a patra. Programul trialului a cuprins antrenamente, marți și miercuri de la orele 10,00, iar joi, de la ora 10,30, s-a disputat un joc, după care staff-ul tehnic a hotărât să rețină trei jucători pe care să-i mai vadă evoluând și la jocul de sâmbătă.

Este vorba despre jucătorii Polgar, 24 ani, de la ARLO Slatina, Poiană, 25 ani, de la Severin și Șaim, 23 de ani, de la FCM Târgu Mureș, jucători cu ceva experiență în campionatul ligii a doua.

De asemenea au intrat în vederile staff-ului tehnic trei tineri care de săptămâna viitoare vor intra în pregătire cu echipa a doua: Părăvan și Vălean, ambii 19 ani, de la CFR Cluj și Dumitrescu, 18 ani, de la Rapid București. Jocul de ieri a fost unul destul de modest, căldura, faptul că jucătorii n-au mai jucat împreună, dar și valoarea lor au făcut ca în cele 70 de minute jucate, doar în puține momente staff-ul tehnic să fie mulțumit de ceea ce se întâmplă pe teren. S-au înscris totuși opt goluri, Șaim înscriind de trei ori, Zaluschi, Boldea, Boghian, Poiană și Horgoș trecându-și numele pe lista marcatorilor. Jocul a fost câștigat pe final de Roșii cu scorul de 5-3.

Roșii: Uilean (Gloria), Polgar (ALRO Slatina), Lauruc (Gloria), Dumitrescu (Rapid), Ianchevici (Chișinău), Părăvan (CFR), Vălean (CFR), Șaim (FCM Tg. Mureș), Zaluschi (Gearmata), Boghian (Botoșani), Mihai Pop (Satu Mare)

Albaștrii: Oghinciuc (Gloria), Encian (Voința Cetate), Bolbos (Gloria), Peica (Gloria), Horgoș (CFR), Vădana (Sănătatea), Petrescu (Avrig), Poiană (Severin), Olar (Turnu), Biță (Sănătatea), Boldea (Auto Timișoara), Bălătici (Eciro Forest Telciu), Frișan (Spania).

După prima repriză staff-ul tehnic a făcut câteva schimbări, trecând câțiva jucători de la o echipă la alta.

Sandu Negrean, antrenor: „A fost o acțiune destul de reușită, am văzut mai mulți jucători, dintre aceștia am oprit trei jucători pe care o să-i mai vedem la jocul de sâmbătă: Polgar, Șaim și Poiană și trei jucători tineri care vrem să-i oprim pentru echipa a doua”.

Sursa: Sportul bistrițean

Pe aceeași temă