Dina, noul număr 10 de la ACS Poli: „E un pas în față, din vară vom fi în Liga I”

Dina, noul număr 10 de la ACS Poli:** „E un pas în față, din vară vom fi în Liga I

Mihai Dina a ajuns aseară la Timișoara, iar astăzi s-a antrenat pentru prima dată cu ACS Poli. Fotbalistul care a jucat cinci ani la Universitatea Craiova va fi prezentat official în tricoul alb-negru astăzi, la ora 18:30.

„Ne-am înțeles în proporție de 99 la sută. Mă bucur că am ajuns aici, pentru mine e un pas în față, deși e Divizia B. În vară vom fi în Liga I. Orașul, suporterii, clubul se aseamănă cu Universitatea Craiova, e un oraș care iubește fotbalul. Meciurile dintre Timișoara și Craiova au fost cele mai frumoase, cu suporteri minunați”, a spus Dina, care a pus deja mâna pe tricoul cu numărul zece, rămas liber după plecarea lui Daminuță.

„Nu e important numărul de pe tricou, importante sunt punctele, golurile și să ajungem în prima ligă. A fost o perioadă destul de bună în Ungaria, am jucat acolo, acum am ajuns aici. O să promovăm, acesta e obiectivul nostru. Suntem pe locul doi, la un punct de primul loc, cu siguranță suntem o echipă bună. Rămân și pentru Liga I. Nu am jucat cu niciunul dintre colegi, nu știu prea multe despre echipă. Am înțeles că a fost în Divizia a III-a, Recașul s-a mutat aici, nu știu prea multe, sunt de puțin timp aici. Odată cu rezultatele, vor veni și suporterii lângă noi, cu siguranță vor veni să ne încurajeze în prima ligă”, a declarat jucătorul de 27 de ani
 

 

Articol scris de Radu FAUR
Foto de Cornel BIHOLARI

Pe aceeași temă