Dică are o nouă achiziție în lot! FC Argeș a împrumutat încă un jucător de la Viitorul

Dică are o nouă achiziție în lot!** FC Argeș a împrumutat încă un jucător de la Viitorul

FC Argeș și-a completat lotul cu un jucător împrumutat de la Viitorul Constanța. Echipa lui Nicolae Dică l-a convins pe Gheorghe Hagi să îl cedeze la Pitești, pentru noul sezon, pe mijlocașul ofensiv Răzvan Matiș (18 ani).

„Conducerea clubului FC Argeș a ajuns astăzi la un acord cu Răzvan Matiș, un fotbalist tânăr, dar de mare viitor. Mijlocașul născut pe 25 ianuarie 2001 aparține de Viitorul Constanța și a semnat cu piteștenii un contract valabil pe un sezon competițional. Matiș este mijlocaș ofensiv și a câștigat în această vară Liga Elitelor Under 19 cu echipa finanțată de Gheorghe Hagi.

Noua achiziție a echipei manageriate de Nicolae Dică are prezențe și la Naționala României Under 17, fiind folosit în 2017 în partidele cu Austria, Luxemburg și Lituania. Deși nu a împlinit încă 19 ani, puștiul a fost folosit de constănțeni și în dubla cu Dinamo Zagreb din UEFA Youth League, competiție europeană de fotbal care se desfășoară anual între echipele de juniori U-19 ale cluburilor participante în grupele Ligii Campionilor. În 2018, echipa Under 17 a dobrogenilor a câștigat Future Talents Cup, iar Răzvan Matiș a fost declarat „Cel mai bun jucător al competiției” dar și „Golgeterul turneului” care s-a disputat la Budapesta, în Ungaria. În acest sezon competițional, Matiș a fost folosit de Gică Hagi și în meciul de Cupa României cu CFR Cluj, câștigat de constănțeni cu 3-1.

Clubul nostru îi transmite pe această cale lui Răzvan Matiș, tradiționalul „Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul lui FC Argeș”, sună prezentarea celor de la FC Argeș pentru Răzvan Matiș.

Până acum, FC Argeș a mai semnat cu fundașii Robert Dănescu și Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea (toți trei de la Pandurii Târgu Jiu), portarul Sebastian Iulian Agachi (împrumutat de la Viitorul, ex FC Pucioasa), mijlocașul central David Angelo Cocian (Unirea Tășnad) și fundașii Nicolae Mușat și Vlad Motroc (ambii de la Daco-Getica București).

Din lotul vechi, 12 jucători și-au prelungit contractul cu FC Argeș: Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa și Alin Buleică.

Pe aceeași temă