Deaconescu, împrumutat un an în Zăvoi

06 Aug. 2009, 16:28 Bursa transferurilor
Deaconescu,** împrumutat un an în Zăvoi

Vâlcean de origine, Mihai Deaconescu (22 ani) va juca în sezonul următor pentru CSM, el urmând să semneze un contract valabil pentru un sezon.

 

Deaconescu mai are doi ani de contract cu Liberty, însă bihorenii, aflați în pragul desființării, îl împrumută pe jucător pentru  un an în Zăvoi. „Am fost și la Astra Ploiești în probe, am făcut două cantonamente cu ei, dar mi-au spus că rămân în atenția lor și e posibil să mă ia anul viitor. Mă bucur că am ajuns la Rm. Vâlcea. Am vrut să vin aici și în urmă cu doi ani, dar atunci Liberty a cerut un preț mare pe mine și am fost nevoit să mă întorc acolo. Pentru mine, important e acum să joc”, spune Deaconescu.

 

Cu trei luni în urmă, în returul seyonului 2008-2009, cu Deaconescu în echipă, Liberty a frânt drumul CSM-ului spre promovare, câștigând la Salonta cu 2-1. „Am avut noroc atunci, vâlcenii au ratat un penalty la 0-0, altfel ar fi fost rezultatul dacă marcau ei primii. Și noi eram într-o situație delicată, eram aproape de retrogradare și am jucat cu cuțitul la os, ca să ne primim salariile și primele restante. Însă nu am primit nicio primă suplimentară la acel meci, nici de la Curtea de Argeș, nici de la altcineva”, a mai spus noua achiziție a CSM-ului. Liberty și CSM Rm. Vâlcea se vor întâlni pe 15 august, în prima etapă a viitorului sezon.

 

Tatăl jucătorului, Marian Deaconescu,  fostul „principal” al echipei de Liga a III-a FC Oltchim a avut un cuvânt important în transferul fiului său în Zăvoi. „Mihai este vâlcean și mi-am dorit mult să joace pentru CSM, până acum nu a avut ocazia. L-am adus în Zăvoi în special pentru că antrenor este Alin Artimon, este un tehnician tânăr, modern, de la care băiatul meu are ce învăța și poate progresa”, a afirmat Marian Deaconescu.
 

 

articol scris de Adi Georgescu
 

06 Aug. 2009, 16:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă