Dăruială în Austria cu Ceahlăul, Velici mai discută

26 Jun. 2012, 16:21 Bursa transferurilor
Dăruială în Austria cu Ceahlăul,** Velici mai discută
După ce Gheorghe Chivorchian a ajuns din nou președinte sub „Pietricica” acesta a pus ochii pe câțiva jucători de la fosta sa echipă. Chiș a fost primul acontat iar zilele trecute Artur Pătraș a evoluat pentru Ceahlăul într-un amical însă nu a rămas alături de nemțeni. Cu echipa moldoveană se mai pregătește însă Andrei Dăruială (19 ani) și sunt șanse ca acesta să fie urmat de atacantul Gelu Velici (foto) de la Poli II (20 de ani).
Artur Pătraș e încă un jucător pierdut gratis de Poli. Acesta s-a alăturat lotului nemțean cu ocazia amicalului cu Zimbru Chișinău, câștigat de Ceahlăul cu 2-0 în weekend. Mijlocașul moldovean în vârstă de 23 de ani nu a rămas la clubul nemțean, plecând după câteva zile. Cu echipa patronată de „Pinalti” a plecat în schimb în cantonamentul din Austria, fundașul Andrei Dăruială. Acesta e deocamdată în pregătire și a primit acceptul clubului pentru a se pregăti cu formația de Liga I.

Se așteaptă și sosirea lui Gelu Velici, tânărul atacant care a impresionat la juniori și la Poli II dar care nu a mai ajuns să debuteze oficial pentru seniori. Acesta poartă în continuare discuții prin intermediul impresarului dar sunt șanse mari să își urmeze colegul de generație la Ceahlăul. Dăruială a evoluat în unsprezece partide cu Poli în Liga a II-a fără să marcheze vreun gol.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

26 Jun. 2012, 16:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă