Daniel Niculae poate juca miercuri contra Clinceniului

Daniel Niculae poate** juca miercuri contra Clinceniului

Atacantul Daniel Niculae a primit, luni, certificatul internațional de transfer de la ultimul club la care a evoluat, Kuban Krasnodar, și poate juca pentru Rapid în partida de miercuri cu FC Clinceni.

„Daniel Niculae poate evolua pentru FC Rapid București! Astăzi (n.r. – luni) a sosit cartea verde a jucătorului care ultima dată a activat la Kuban Krasnodar”, informează site-ul oficial al grupării din Liga a II-a.

Fotbalistul a semnat, joi, un contract valabil până la finalul actualului sezon cu echipa Rapid, dar nu a putut fi folosit de antrenorul Viorel Moldovan în partida de sâmbătă cu echipa CF Brăila deoarece nu primise cartea verde din Rusia.

Daniel Niculae și-a reziliat contractul cu gruparea rusă Kuban Krasnodar în vara anului 2013, dar nu a reușit până acum să își găsească o echipă în străinătate. În toată această perioadă s-a pregătit la baza sportivă Pro Rapid alături de jucătorii giuleșteni. El a evoluat în două meciuri amicale pentru formația Rapid, cu CSM Râmnicu Vâlcea (scor 1-1, în 28 august 2013) și FC Voluntari (scor 2-0, la 23 februarie 2014), în ultimul marcând și un gol.

În vârstă de 31 de ani, Niculae a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formațiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy și Kuban Krasnodar.

Rapid întâlnește, miercuri, de la ora 15.00, în deplasare, formația FC Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a, Seria I.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Pe aceeași temă