Daniel Dan e „șoim” cu acte în regulă. Pâncota l-a adus și pe Cioablă de la Academia Hagi

Daniel Dan e

Fostul elev al lui Sandu Gaica de la juniorii UTA-ei a devenit oficial component al Șoimilor Pîncota, a anunțat astăzi președintele Pavel Piroș. Mijlocașul central Dan Daniel (născut în 1997) și conducătorul alb-negrilor au parafat colaborarea, iar antrenorul Dan Cuedan are astfel încă o variantă la capitolul Under 21. Mâine, la Arad e așteptat încă un fotbalist, tot Under 21, chemat să aducă un suflu nou în compartimentul ofensiv, acolo unde a venit Albert Voinea, dar nu se contează pe Alin Mihai (accidentat) și Marco Enciu (transfer căzut).

„Îl avem în vizor pe Alexandru Cioablă, de la Viitorul Constanța. A debutat în Liga I, e fotbalist cu perspective foarte frumoase”, a punctat Piroș. Cioablă (născut în 1996) e produs al Școlii „Gică Popescu”, iar acum doi ani și jumătate dădea curs ofertei venite de la clubul lui Hagi .

Are trei meciuri pe prima scenă în tricoul Viitorului, alte două în Cupa României și unul în Cupa Ligii. CS Universitatea Craiova, echipa din orașul său natal, a încercat să-l repatrieze vara trecută, dar fără succes. Pîncota a reușit să-i obțină împrumutul pe jumătate de an.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă