Daniel Bălan a revenit la Rapid

Daniel Bălan** a revenit la Rapid

Profitând de starea de incertitudine care domnește la Universitatea Craiova, oficialii grupării Rapid l-au convins pe Daniel Bălan să revină la Suceava. Apărătorul în vârstă de 34 de ani va reintra în programul „ceferiștilor” sâmbătă, cu ocazia meciului de pregătire pe care Rapid îl va susține pe terenul din Sfântu Ilie, în compania grupării de Liga a III-a FCM Dorohoi.

„Este o veste bună pentru noi, să nu uităm că Bălan a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în prima partea a campionatului, izbutind să marcheze și trei goluri. Experiența sa ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, iar cei mai tineri pot crește mai repede în valoare având alături un fotbalist  de talia lui Bălan”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

La rândul său, președintele executiv Dumitru Moldovan este de părere ca reîntoarcerea lui Daniel Bălan reprezintă un mare plus pentru gruparea suceveană. „Salut revenirea lui Bălan, un jucător care prin ambiția și determinarea cu care joacă și se antrenează reprezintă un exemplu de urmat pentru ceilalți fotbaliști din lot. Un lucru bun este și că poate intra din prima în programul normal al echipei, el efectuând  o pregătire de iarnă completă alături de Universitatea Craiova”, a precizat conducătorul Rapidului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă