Daminuță se pune bine cu fanii timișoreni: „Nu am ținut niciodată cu Dinamo!”

14 Jul. 2012, 15:00 Bursa transferurilor
Daminuță se pune bine cu fanii timișoreni:**

Fotbalistul timișorean vrea să joace din nou pentru echipa orașului său. Daminuță a participat astăzi la patrulaterul de pe „Dan Păltinișanu” și, chiar dacă apele sunt încă tulburi la ACS Poli, el este hotărât că vrea să joace pentru această echipă.

„Au trecut aproape cinci ani de când nu am mai jucat pe stadionul Dan Păltinișanu și mă bucur, am un sentiment aparte când evoluez pe acest stadion. Aștept de aproape doi ani să revin la Poli și sper să promovăm. Va trebui să mai avem niște discuții. Din punctul meu de vedere, eu sunt 100% liniștit, nu vreau niciun ban, sunt gata să joc, am o datorie față de fanii din Timișoara și sper să nu-i dezamăgesc”, a declarat Daminuță.

Fundașul de 22 de ani a fost împrumutat pentru un sezon la Dinamo și chiar s-a fotografiat cu un fular cu însemnele „câinilor”, însă acum spune că nu a simțit niciodată nimic pentru clubul alb-roșu. „Fanii trebuie să înțeleagă că am fost forțat să plec și nu e nicio problemă, oricând își doresc, pot să discute cu mine față în față, deoarece eu sunt timișorean și aș fi bucuros să joc pentru Poli. Nu țin cu Dinamo, nu am ținut niciodată cu Dinamo”, a declarat fotbalistul bănățean.

Acesta promite și că va sărbători într-un mod inedit dacă va promova cu ACS Poli în prima ligă. „Tatuaje nu mi-am mai făcut. O să îmi fac cu stema lui Poli, după ce promovăm în Liga I”, a spus Daminuță.

Articol scris de Radu FAUR

14 Jul. 2012, 15:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă