Damila a plecat la Gyula cu încă o noutate în lot!

Damila a plecat la Gyula** cu încă o noutate în lot!

După ce a efectuat în această dimineață un antrenament pe Stadionul „Oltchim”, Damila a plecat în cantonament la Gyula (Ungaria). Deplasarea este efectuată cu modernul autocar aparținând clubului vâlcean.

Alb-verzii vor fi cazați la Hotelul Elizabeth, un stabiliment de patru stele, botezat după regina Elisabeta a Austro-Ungariei. Pe terenul din localitate, unul complet acoperit, Damila va disputa trei amicale, cu Pick Szeged, CS Oșorhei și Bekescsba.

Din lotul care a plecat azi lipsește mijlocașul Smedescu, care mâine trebuie să fie la Federație, pentru a-și susține memoriul pentru a putea fi legitimat pentru a treia oară în acest sezon, după Oltchim și Vișina Nouă. Dacă verdictul va fi pozitiv, Smedescu va pleca imediat la Gyula.

În schimb, noutatea o reprezintă mijlocașul central Vali Bărbulescu (27 ani), care e venit în această dimineață la Râmnicu Vâlcea și a plecat cu Damila în cantonamentul de la Gyula. În vara trecută, Bărbulescu a fost pentru câteva zile în pregătiri cu Damila, dar a ales să meargă în Liga a III-a, la Berceni.

Pe lângă Bărbulescu, la Gyula sunt așteptați și alți jucători.  „În cantonament vor mai veni alți 2-3 jucători valoroși. Dacă reușim să-i aducem la Damila, vor constitui scheletul pe care se va construi echipa în returul de campionat, alături de portarul Matache. E vorba despre un fundaș central, un mijlocaș și un atacant”, a declarat  Lucian Munteanu, președintele clubului.

LOT DAMILA:
Portari: Matache, Botaș, D.Geantă,
Fundași: Samson, Deaconescu, Pârvulescu, I. Stoica, E. Stoica
Mijlocași: Melcea, Ad. Popa, Iordache, Bărbulescu, Ov. Popescu, Lircă, Iancu, B. Geantă
Atacanți: Voinea, Codin, Mihai
Absent: Smedescu

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă