Daco-Getica l-a pierdut pe Relu Stoian. Portarul a semnat cu o echipă din Liga 1

Daco-Getica l-a pierdut pe Relu Stoian.** Portarul a semnat cu o echipă din Liga 1

Daco-Getica București, noua denumire a echipei Juventus, și-a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut în ultimii ani și pe care reușise să-l păstreze în lot inclusiv după retrogradarea în Liga 2. Portarul care a reprezentat clubul din Colentina la naționala de tineret a României atunci când se încadra ca vârstă pentru a fi convocat a semnat astăzi un contract pe un an cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Relu Stoian (22 de ani) revine astfel în prima ligă.

Fostul component al naționalei Under 21 nu a jucat deloc pentru Daco-Getica în acest sezon, antrenorul Marius Baciu utilizându-i în primele cinci etape pe George Gavrilaș (cu UTA, Clinceni, Balotești și Pandurii) și pe Paul Botaș (cu Snagov).

Dorit insistent în vară de UTA sau Petrolul, Stoian a rămas pentru moment la Daco-Getica, iar acum a semnat pe un sezon cu Sepsi OSK.

„Dorim să vă informăm că Relu Stoian, care ultima oară a evoluat la Juventus București, a devenit oficial portarul echipei Sepsi OSK. Goalkeeper-ul, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2018/2019. Bun venit la Sfântu Gheorghe!”, a anunțat echipa covăsneană pe pagina sa de facebook.

La Sepsi OSK, Relu Stoian îi va avea adversari pentru postul de titular în poartă pe Roland Niczuly (22 ani), integralistul din primele șapte etape, Bela Fejer (23 ani) și Ivan Covic (27 ani).

În cariera sa, Relu Stoian a mai fost legitimat la Honved Budapesta și ACS Berceni. În sezonul trecut, în care Daco-Getica juca în Liga 1, Stoian a fost utilizat în doar 12 meciuri. În anul promovării a fost titular incontestabil la echipa din cartierul Colentina.

Pe aceeași temă