Dacian Varga: „Nu voi rămâne la Sportul!”

04 Aug. 2009, 16:59 Bursa transferurilor
Dacian Varga:**

Invitat la video-chatul moderat de Daniel Marton pe www.sportlaminut.ro, Dacian Varga, vedeta Sportului Studențesc, a declarat că a primit asigurări din partea patronului Vasile Șiman că va părăsi Regia până la încheierea perioadei de transferuri. Varga a precizat că va cântări cu atenție ofertele și va alege echipa care îl dorește cel mai mult.

 

"Domnul Șiman mi-a zis să nu îmi fac griji, că nu voi rămâne la Sportul în continuare. Până la încheierea perioadei de transferuri voi ști la ce echipa voi evolua. Pot să joc și la Steaua și la Dinamo, oriunde, atâta timp cât esti jucator profesionist și nu amator. De la Rapid am avut o ofertă în urmă cu un an jumate. Personal, îmi doresc să joc la echipa care mă dorește cel mai mult. Țin în continuare legătura cu colegii de la Unirea, am rămas prieten cu mai mulți jucători din echipă și sper să jucăm din nou împreună”.

 

Chiar dacă negocierile dintre Sportul și Unirea Urziceni au fost întrerupte, Varga spune că mai sunt șanse să continue la Unirea Urziceni, dar că totul depinde de conducerile celor două cluburi.

 

"Mai există șanse să joc la Unirea, dar totul depinde de conducătorii celor două cluburi! Nu e nicio diferență între Sportul și Unirea în privința antrenamentelor, doar că una joacă în Liga Campionilor, iar celalta în Liga a II-a. La Urziceni a rămas același grup unit, iar noii jucători au experiență și se vor acomoda repede! Si eu am fost primit bine, după două-trei zile de la transfer. Mi-ar plăcea să joc cu un contract ferm, să nu mai fiu împrumutat și apoi să mă întorc la echipa de bază. Nu mă deranjează, dar e mai bine să fie totul pus la punct, de la început. Dacă mă întorc la Unirea și vom juca cu Barcelona în grupele Ligii, ar fi un meci ca oricare altul".

Fotbalistul Sportului a spus că Dan Petrescu a fost antrenorul cu care a lucrat cel mai bine, dar i-a lăudat și pe tehnicienii care au antrenat clubul din Regie în trecut.
 

 

"Fiecare antrenor are propriul stil, dar cel mai bine m-am simțit cu Dan Petrescu. Și cu Andone sau Balint m-am înțeles bine când antrenau Sportul. Antrenorul cu care lucrezi, în general, trebuie să știe cum să vorbească cu tine, să îți spună care sunt sarcinile în echipă, să ia jucătorii în ședinte separate sau colective, și cel mai important, să știe să te motiveze. Nu pot face o comparație între Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, amândoi sunt tineri, muncitori și profesioniști".

 

Chiar dacă a revenit la Sportul Studențesc după câștigarea campionatului cu Unirea Urziceni, Dacian Varga a rămas în atenția selecționerului României. În perspectiva meciului amical cu Ungaria, din 12 august, Varga a fost monitorizat de Diego Longo în cantonamentul "studenților" din Italia, la partida amicală cu Cesena, Răzvan Lucescu având nevoie de un mijlocaș stânga pentru a suplini absența lui Cristi Tănase.

04 Aug. 2009, 16:59 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă