Dacia Unirea nu mai are niciun jucător sub contract. Pânzaru a stabilit data reunirii după ce a aflat când începe Liga 2

Dacia Unirea nu mai are niciun jucător sub contract.** Pânzaru a stabilit data reunirii după ce a aflat când începe Liga 2

Componenții lotului echipei Dacie Unirea se vor reuni pe data de 20 iunie la stadionul Municipal pentru a demara pregătirile în vederea sezonului competițional 2016-2017. Aceasta a fost decizia luată de antrenorul Alin Pânzaru după ce Federația Română de Fotbal a stabilt ca noul sezon al Ligii a II-a să demareze pe 30 iulie. Problema cea mai arzătoare cu care se confruntă gruparea de la Dunăre este aceea că niciunul dintre jucătorii din vechiul lot nu mai are contract cu echipa Dacia Unirea, însă clubul de fotbal poate prelungi colaborarea cu 17 dintre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut.

„Reunirea lotului se va face luni, 20 iunie și la acea dată ar fi bine să știm pe cine vom conta. Totul depinde de situația financiară a clubului. În acest moment nu mai este niciun jucător sub contract cu Dacia Unirea, însă pentru 17 dintre fotbaliștii din vechiul lot clubul poate prelungi contractele, existând o clauză impusă de gruparea brăileană. Oprea, Olaru și Enciu nu au astfel de clauze. Totul va depinde de ceea ce le vom putea oferi fotbaliștilor, mă refer la bani în primul rând. Prima opțiune pentru mine este să-i păstrez pe toți, dar există și posibilitatea ca unii dintre ei să nu-și mai dorească să joace la Brăila”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, antrenorul Alin Pânzaru.

Dacia Unirea Brăila s-a clasat la finalul play-off-ului Ligii 2 pe locul 3 în Seria I, cu 35 de puncte, la o distanță de nouă puncte de liderul Rapid și la șase de Dunărea Călărași.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă