„Dacă UTA promovează, vreau să-l conving pe președintele lui Ajaccio să-l lase pe Mutu la Arad”

Într-o intervenție telefonică la postul TV Digi Sport, Adrian Marțian a confirmat înțelegerea verbală pe care a avut-o cu Giovanni Catanzariti pentru preluarea clubului UTA, iar în momentul în care se vor semna actele va începe efectiv finanțarea clubului.

„Dacă nu se schimbă nimic din ceea ce am vorbit, mergem înainte. Eu nu sunt omul care să dea înapoi. Singura condiție pe care am pus-o a fost cea legată de promovarea echipei la finalul acestui sezon. Antrenorul și președintele Giovanni mi-au spus că acest lucru se poate realiza, eu le voi pune la dispoziție fondurile necesare”, a precizat omul de afaceri clujean.

Întrebat ce intenționează să facă mai departe cu UTA dacă echipa ajunge în elita fotbalului românesc, mai în glumă, mai în serios, Marțian a spus: „Vreau să-l conving pe președintele lui Ajaccio, care e prietenul meu, să-l lase pe Mutu la Arad pentru a ajunge în cupele europene”. Deocamdată, clujeanul a ținut să precizeze că Adi Mutu nu are niciun rol în implicarea sa la gruparea din Calea Aurel Vlaicu, iar atacantul naționalei doar l-a însoțit la întâlnirea de astăzi cu „oficialii” utiști.

În fine, Adrian Marțian a lăsat să se înțeleagă că are și două exemple de reușită în fotbalul românesc. „Gigi Becali și Arpad Paszkany investesc cu cap bani în fotbal. Și ei au plecat de jos, au cheltuit la început destul, dar acum stau bine”, a concluzionat Marțian, căruia Bogdan Mara, fostul căpitan al UTA-ei, i-a urat baftă din studioul Digi Sport în noua sa calitate de principal finațator al Campioanei Provinciei.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă