Cursaru aproape de Breaza

18 Jul. 2009, 18:54 Bursa transferurilor
Cursaru** aproape de Breaza

Aseară, pe terenul Poiana din Câmpina, nou promovata Tricolorul Breaza, a disputat primul meci amical din intersezon în compania formației de prim eșalon, Gloria Bistrița. Ba, mai mult astăzi va întâlni o colegă de eșalon, Dacia Mioveni, cel mai probabil pe stadionul "Metalul" din Ditești, acolo unde își dispută meciurile de campionat AFC Filipeștii de Pădure.

 

La această ora în cantonamentul centralizat de la Câmpina directorul tehnic al Tricolorului, Florin Stăncioiu, are la dispoziție nu mai puțin de 33 de jucători ! Fără a-i menționa și pe cei cedați deja, la Filipești ( n.n. Șandru, Ghiță, Picior, Pescaru, Stanciu și Vasile), cărora cu siguranță li se vor adăuga alții.

 

“În meciul de astăzi voi folosi două echipe, iar mâine, probabil la Filipești, voi introduce în teren alte două formații. Cu această ocazie voi decide și asupra fotbaliștilor care vor rămâne în lot pentru dificilele partide din campionat" ne-a declarat Florin Stăncioiu.

 

Întrebat asupra jucătorilor Cursaru (foto) și Ghindaru acesta ne-a răspuns sec: "De ce nu așteptați până mâine ? Cred că în situația lui Cursaru lucrurile sunt mai clare, în rest să vedem. Nu totul depinde de mine, la mijloc fiind, firesc, și pretențiile financiare ale celor pe care dorim să-i achiziționăm".

 

Sursa: ziarulprahova.ro

18 Jul. 2009, 18:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă