Cuplul Semeghin – Bălan se reface după 11 ani

17 Jul. 2012, 15:13 Bursa transferurilor
Cuplul Semeghin - Bălan** se reface după 11 ani

În urma unei discuții pe care a avut-o cu conducerea Rapidului, cel mai bun fotbalist al echipei din sezonul precedent, Dorin Semeghin, a fost convins să revină la antrenamente. Jucătorul în vârstă de 33 de ani este în acest moment liber de contract, dar spune că își dorește să ajungă la o înțelegere cu oficialii clubului pentru prelungirea înțelegerii care a expirat în vara acestui an.

„Deocamdată nu am semnat nimic, însă am decis să continui să mă antrenez cu Rapid. Am mai convenit ca în eventualitatea în care situația financiară a clubului nu se va îmbunătăți, iar eu voi găsi o echipă care să-mi suporte salariul, atunci să pot pleca fără niciun fel de probleme”, a declarat fostul apărător al lui Dinamo.

În eventualitatea în care va rămâne la Rapid, Semeghin va redeveni coechipier cu bunul său prieten Daniel Bălan după o pauză de 11 ani.

Dorin Semeghin s-a lansat în fotbalul mare la Foresta în anul 1997, el mai evoluând ulterior pentru formațiile Dinamo București, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Hapoel Petakh Tikva, Oțelul Galați, Gaz Metan Mediaș, Astra Ploiești și Cetatea Suceava.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

17 Jul. 2012, 15:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă