Cucu nu mai continuă cu Oțelul în Liga 2. Jucătorul rămâne în prima ligă și va juca în Europa League

Cucu nu mai continuă cu Oțelul în Liga 2.** Jucătorul rămâne în prima ligă și va juca în Europa League

Oțelul Galați nu se va mai baza pe serviciile lui Stelian Cucu (25 ani) în următorul sezon de Liga 2. Gruparea de la malul Dunării i-a permis mijlocașului să-și caute un angajament mai avantajos după retrogradare, iar jucătorul și-a găsit repede un alt club unde să evolueze pe vitor. Cucu a semnat pe trei ani cu FC Botoșani, va rămâne în Liga 1 și va juca și în Europa League.

Stelian Cucu poate evolua în teren atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș central, iar în cariera sa a mai jucat pentru Dunărea Galați, Concordia Chiajna și Oțelul Galați.

„Ne-am înțeles cu Stelian Cucu și a semnat un contract pe trei ani cu FC Botoșani. Este un jucător care poate evolua la fel de bine atât ca fundaș central cât și ca mijlocaș. El va pleca în Austria și sperăm să se integreze cât mai repede. Până acum avem opt transferuri realizate și nu am încheiat campania. Mai vrem un portar plus doi-trei jucători de profil ofensiv. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, atât români cât și străini. Sperăm ca săptămâna viitoare să avem lotul coplet”, a spus, citat de btonline.ro, Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Oțelul i-ar putea pierde în următoarea perioadă și pe Alexandru Tudorie, George Miron și Dan Popescu. Pentru atacant se negociază cu Steaua, iar Dan Popescu și-a exprimat o dorința de a pleca.

„Dan Popescu nu își dorește să mai continue, dat fiind tot ceea ce s-a întâmplat, dar și valoarea lui. Este un jucător care merită mai mult decât Liga a II-a, dar trebuie să găsim și pentru el cea mai bună soluție, la fel ca și pentru club. Ne este clar și nouă că ne va fi foarte greu să îl păstrăm în eșalonul secund”, a spus Ovidiu Burcă, managerul sportiv al clubului FC Oțelul.

Pe aceeași temă