Cu gândul la Neaga și Naidin, Giarmata așteaptă un an financiar mai bun!

Cu gândul la Neaga și Naidin,** Giarmata așteaptă un an financiar mai bun!

Millenium Giarmata a urcat pe locul 2 după depunctarea lui Flacăra și e echipa cu cel mai bun „adevăr” din seria C4. Gruparea timișeană are la rândul ei mici probleme financiare, dar așteaptă vești bune în 2013. Rică Neaga și Leo Naidin ar urma să se alăture „milenarilor”.

    „Puteam să avem 2-3 puncte în plus. Per ansamblu suntem mulțumiți de anul 2012. Suntem la un punct de Motru, de promovare, dar valorile echipelor sunt apropiate. Orice echipă care ajunge acolo sus se gândește la Liga a II-a”, a declarat Constantin Nedela, președintele executiv al Giarmatei.

„Milenarii” s-au confruntat în 2012 cu câteva probleme financiare, nu mai grave decât cele ale majorității grupărilor afirmă conducătorii. Aceștia speră ca autoritățile să-i poată sprijini acum mai mult în Noul An. „Prefer să nu vorbesc despre situația financiară. Restanțe sunt, luna aceasta am mai achitat din ele. Mergem mai departe. Domnul primar Virgil Bunescu a anunțat că ne sprijină. Așteptăm un an mai bun și din punct de vedere al bugetului, cât și sportiv. Premisele sunt bune”, adaugă „Titi” Nedela.

Vin Neaga și Naidin

De altfel la arena „Nicu Moraru” sunt așteptați în 2013 adevărate vedete pentru eșalonul al treilea. Adrian Neaga (Mioveni) și Leonard Naidin (liber) ar fi mutările „bombă” ale Giarmatei, care se va întări și cu doi-trei tineri sub 21 de ani. „Sunt șanse, s-a discutat cu ei, în principiu vin dar până după sărbători, când se vor semna noile transferuri, nu putem spune prea multe”, afirmă conducătorul „milenarilor”.

Millenium Giarmata și-a pus deja la punct întregul program de pregătire, semn că bugetul nu îi va mai juca feste. Reunirea e stabilită pentru 15 ianuarie iar primul amical va fi pe 19 cu Ghiroda. Cantonamentul e stabilit pentru perioada 29.01-8.02, în locația tradițională, Moneasa.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă