CSM, spulberată de CFR Cluj

14 Feb. 2012, 10:31 Bursa transferurilor

CSM Râmnicu Vâlcea a fost spulberată luni seară de către CFR Cluj, scor 0-5 (0-3) într-un amical disputat la Belek, în care diferența mare de valoare dintre cele două echipe a fost una evidentă. Vâlcenii s-au prezentat cu un lot subțiat de accidentările lui Plecanciuc, C. Crețu (nou-venit de la Mioveni), I. Popescu și Vasile, dar și de absențele lui Tomozei și Roșca, suspendați și trimiși acasă zilele trecute.

Deși au început curajos, vâlcenii nu au avut forță să pună în pericol poarta clujeană. În minutul 17, defensiva alb-albaștrilor a cedat pentru prima dată, la capătul unui contraatac finalizat de Sougou, care l-a depășit în viteză pe Vătăjelu și a tras plasat, fără șanse pentru Tufiși. CSM s-a dovedit dezorganizată la fazele fixe și căpitanul CFR-ului, Cadu a reușit o „dublă” cu capul în minutele 31 și 39.

Partea secundă a debutat cu golul lui Sougou, care a reluat cu capul în plasă un șut al lui Bastos. De altfel, Bastos avea să pună mereu pe picior greșit apărarea vâlceană, el fiind coautor și la reușita din minutul 74, când a pasat decisiv pentru Vranjes.

CSM a avut o singură ocazie importantă, prin C. Stoica, care în minutul 60 a șutat puternic, în bară. Marius Mitu i-a testat în partea sceundă și pe francezii cu origini senegaleze Emanuel și Gomis, care însă nu au rupt gura târgului.

CSM Râmnicu Vâlcea – CFR Cluj 0-5 (0-3)
Sougou (17, 51), Cadu (32, 39), Vranjes (73)

CSM: Tufiși – Zaharia, Kalai, Eremia, Vătăjelu – Văduva, Pârvu, Ene, Nicolae – Gogoșoiu, C. Stoica. Au mai jucat: Chiriță, Emanuel, Gomis, Pribac, Dalu, Al. Ionescu.

CFR Cluj: Stăncioiu – Lionn, Cadu, Piccolo, Nicoară – Mureșan, Godemeche – Sougou, Rui Pedro, Bastos – Kapetanos. Au mai jucat: Vranjes, De Zerbi, Weldon și Hora.

Articol scris de Adi Georgescu

14 Feb. 2012, 10:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă