Csik, trimis la satelit, Bodea preia Olimpia. Trei jucători de la UTA vin la Satu Mare

Pauza competițională vine cu schimbări majore la Olimpia. Pe lângă cele de lot, cea mai importantă vine în cadrul staff-ului tehnic, acolo unde antrenorul principal, Tiberiu Csik, și cel secund, Mircea Bolba, vor fi înlocuiți. Informația a fost confirmată de Dan Băduț, președintele grupării din Satu Mare.

Luni seară, în cadrul emisiunii Panoramic Sportiv difuzată de Informația TV, oficialul echipei din Liga 2 a spus că înțelegerea cu noii tehnicieni este finalizată în proporție de 90 la sută. Dacă nu va interveni nimic special, bihorenii Cosmin Bodea și Dan Dobai vor pregăti formația sătmăreană în sezonul 2014/2015. Din vechiul staff va rămâne doar antrenorul cu portarii, Ovidiu Suciu. În plus, jucătorii Bogdan Apostu, George Neagu și Maximiliano Laso, ultima dată la FC UTA, vor semna cu Olimpia contracte valabile pe o durată de doi ani.

Potrivit celor spuse de Dan Băbuț, citat de informatia-zilei.ro, Olimpia se mai află în tratative avansate cu un jucător experimentat de la Gloria Bistrița, dar și cu Brata de la Pandurii, și Heil de la Vaslui.

În ce privește antrenorii, președintele Olimpiei a spus că s-a discutat și cu Edi Iordănescu, dar acesta a avut pretenții financiare peste posibilitățile clubului și condiționa venirea lui pe banca sătmăreană de aducerea întregului său staff, secund, maseur, preparator etc. Pe listă s-a mai aflat și Florin Fabian, dar pista a fost abandonată din motive neprecizate.

Csik – Bolba continuă la satelit

În ceea ce-i privește pe Tiberiu Csik și Mircea Bolba, Dan Băbuț a declarat că nu are mare lucru să le reproșeze, doar că la noile obiective propuse s-a dorit aducerea unor antrenori care să nu fie în relații prea apropiate cu jucătorii. Pentru că veni vorba de obiective, președintele Olimpiei a fost destul de laconic și nu a spus prea multe: „Vrem o clasare între locurile 1-4″. Legat de cuplul Csik-Bolba, conducătorul echipei din Liga a 2-a a declarat că, în proporție de 90 la sută, cei doi se vor ocupa de pregătirea Olimpiei II, echipă ce are mari șanse de a evolua în sezonul viitor în Liga 3-a.

Pe aceeași temă