CS U Craiova a adus un fost coleg al lui Neymar, care a cochetat cu Monaco și Manchester United

În așteptarea deciziei care va confirma dacă va juca sau nu în viitoarea ediție a Ligii I, CS Universitatea Craiova a reușit la finalul săptămânii trecute să obțină semnătura mijlocașului ofensiv brazilian Jean Chera.

Crescut de Santos, unde a fost coechipier cu starul Barcelonei, Neymar jr, fotbalistul sud-american în vârstă de numai 19 ani a semnat un contract valabil pe un an. După această perioadă, oltenii vor trebui să le plătească brazilienilor de la Clube Atletico Paranaense 1.000.000 de euro pentru a răscumpăra celelalte 70 de procente din drepturile federative ale jucătorului.

Jean Chera a mai trecut în carieră pe la echipa de juniori a grupării italiene Genoa, după care a revenit în țara natală, unde a jucat pentru Flamengo, Atletico Paranaense și Cruzeiro. Despre Chera s-a scris chiar că ar avea un talent mai mare decât al lui Neymar și chiar a fost monitorizat de Manchester United și AS Monaco. De altfel, tatăl său, Celso Chera, chiar a făcut un drum până în Europa în urmă cu trei ani pentru a negocia transferul fiului său cu cele două grupări europene, dar nu a reușit să ajungă la un consens cu oficialii englezi și francezi.

Gafă de pe Instagram

Încântat de faptul că a căpătat primul său contract profesionist în Europa, Jean Chera a comis o gafă care nu va fi cu siguranță pe placul conducătorilor clubului CSU Craiova. Brazilianul a confundat gruparea cu care a semnat cu FC Universitatea Craiova, clubul lui Adrian Mititelu cu care formația primăriei își dispută palmaresul. Chera a postat pe contul său de pe rețeaua de socializare și sharing foto Instagram o poză în care apărea îmbrăcat în echipamentul noii sale echipe, dar a alăturat un text în care spunea că a semnat cu FC Universitatea Craiova. „De azi am o nouă provocare și o mare oportunitate în viața mea. Mulțumesc lui Dumnezeu, totul merge bine. Încep o viață nouă. Diferența dintre posibil și imposibil o reprezintă determinarea unui om”, a fost mesajul lui Chera, marcat ca fiind scris la FC Universitatea Craiova.

1,56 metri este înălțimea lui Jean Chera
 

Pe aceeași temă