CS Municipal Studențesc Iași bate serios pasul pe loc

28 Jan. 2012, 07:52 Bursa transferurilor
CS Municipal Studențesc Iași bate serios** pasul pe loc

Exact la jumătatea semicantonamentului început luni la Complexul „Emil Alexandrescu” lucrurile nu se mișcă încă deloc în direcția dorită la divizionara secundă din Copou. Jucători pe cele patru posturi deficitare tot nu vin, iar unii dintre actualii componenți ai lotului acuză deja unele probleme medicale.

Fiecare zi care trece și, implicit, o apropie mai mult pe CSMS de un retur în care promite să lupte cu mai mari șanse decât în tur pentru promovare, crește tot mai mult starea de dezamăgire a tehnicianului Ionuț Popa. Aflat în așteptarea a câte unui jucător pe posturile de portar, fundaș dreapta, stoper și atacant, acesta constată că tratativele demarate cu mai toți fotbaliștii aflați pe lista sa de achiziții nu avansează aproape deloc. Dimpotrivă!

Unii au început deja să-i și anunțe pe responsabilii clubului din Copou că nu mai dispuși să mai discute pe această temă în condițiile în care Iașul nu poate oferi decât salarii lunare de cel mult 1.500 de euro și nici primă de instalare. „Avem nevoie de patru jucători buni, iar dacă nu vor ajunge până la jumătatea săptămânii viitoare chiar că situația devine cu adevărat una delicată. Am spus că îmi doresc să am lotul pentru retur definitivat până la sfârșitul actualului stagiu, dar îmi dau seama că șansele de a deveni realitate scad tot mai mult, deoarece ni se cer sume neașteptat de mari pentru nivelul diviziei secunde, în unele cazuri chiar imposibil de oferit”, ne-a spus ieri antrenorul principal Ionuț Popa.

Necăjit că nici ultimul venit la probe – mijlocașul dreapta Andrei Panait (FC Argeș, 23 de ani), nu este mai valoros decât ceea ce deține deja CSMS la ora actuală, banca tehnică ieșeană are și o doză importantă de ghinion în această perioadă. După Gorovei și Petrovic, care nu se pregătesc de marți cu echipa, ieri nu au putut lucra la intensitate maximă nici alți trei jucători – Brajkovic, Avrămia și Crenganiș, toate aceste indisponibilități făcând ca Popa să aibă valizi doar 18 seniori.

Nu sunt incluși între aceștia Panait, la care mai mult ca sigur se va renunța în zilele următoare, și nici pe Nalați și Florea, care, deși au fost reprimiți în lot, asta s-a întâmplat doar conjunctural, pentru a nu se deteriora atmosfera din jurul formației, nici unul dintre ei nefăcând parte din strategia cu care conducerea tehnică va forța în primăvară urcarea în Liga I.

Adus pentru a susține probe, mijlocașul dreapta de 23 de ani Andrei Panait (FC Argeș) nu se ridică peste nivelul actualilor componenți ai lotului și mai mult ca sigur va părăsi curând lotul ieșean.

„Nu știu de ce, dar jucătorii de care avem mare nevoie pe posturile deficitare în tur ne cer salarii lunare de 3.000 euro, dar și prime de instalare. Pretenții pe care momentan ne este chiar imposibil să le onorăm. Or fi auzit probabil că în vară s-au plătit în momentul semnării contractelor sume și de 10.000 euro, și cred că tocmai de asta nu sunt dispuși nici în ruptul capului să mai reducă din pretenții”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

sursa: Evenimentul

28 Jan. 2012, 07:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă