CS Mioveni și-a prezentat cinci dintre cele zece achizițiile ale iernii. Argeșenii au așteptări mari: „Vrem un joc frumos, atitudine și determinare”

CS Mioveni și-a prezentat, astăzi, oficial, în cadrul uneri conferințe de presă ținută la stadionul Orășenesc, cinci dintre cele zece noutăți din lotul pe care Daniel Oprița îl va avea la dispoziție pentru partea a doua a sezonului Ligii 2.

Dean Beța (Daco Getica), Simon Măzărache (Concordia Chiajna), Robert Boboc (Astra Giurgiu), Marian Șerban (U Craiova) și Andrei Hergheligiu (FC Hermannstadt) sunt cei cinci jucători prezentați și care au fost însoțiți la conferință de antrenorul Daniel Oprița și de oficialii Dumitru Olteanu, președinte al Consiliului Director, și Constantin Stancu, președinte executiv.

„Am adus în această iarnă fotbaliști buni și așteptăm prestații foarte bune în retur. Vrem un joc frumos, atitudine și determinare, iar prin rezultate să atragem spectatorii la stadion. Am făcut multe schimbări în iarnă, începând cu echipa tehnică, Daniel Oprița fiind noul antrenor și au fost și jucători care au plecat și fotbaliști care au venit. Am întărit echipa și am adus în fiecare compartiment pe cineva”, a spus Dumitru Olteanu, completat de Constantin Stancu: „Așteptăm o schimbare în bine a echipei și a jocului. Jucătorii pe care i-am transferat sunt buni și sperăm la un joc și evoluții bune. Așteptăm de la ei să aducă un plus echipei, în retur. Le doresc succes!”

Antrenorul Daniel Oprița s-a arătat mulțumit de noile achiziții. „Am încredere în băieți, în cei pe care i-am găsit când am venit și în cei care au venit acum. Mi i-am dorit pe toți. Avem nevoie de victorie în primul meci!”, a spus Oprița.

Celor cinci jucători li se mai adaugă Alexandru Dumitrache (Național Sebiș), Andrei Tirică (Unirea Bascov), Antonio Ristea (Petrolul) și juniorii Alin Călin, promovat de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, și Alexandru Istfan, readus de la Unirea Bascov.

Șase jucători în dreptul plecărilor

În schimb, de la echipă au plecat șase jucători. Alexandru Neagu și-a reziliat contractul și a ajuns la Metaloglobus, portarul Șerban, Ovidiu Comănescu, Sebastian Ivan, Bogdan Arsenică au fost împrumutați la Unirea Bascov, în Liga 3, iar Raul Drugă a fost cedat sub formă de împrumut la Olimpic Cetate Râșnov.

Iată ce au spus la conferința de presă cei cinci jucători prezentați oficial:

Dean Beța: „Mă bucur că am ales CS Mioveni, un club serios. A contat că am mai lucrat și cu antrenorul. Ne așteaptă un meci greu, dar vrem victoria!”

Simon Măzărache: „CS Mioveni este un club serios și am ales să vin acasă. Îmi doresc un parcurs cât mai frumos și să obținem la fiecare meci câte trei puncte”

Robert Boboc: „Mă întorc la CS Mioveni și știu potențialul acestui club. Putem face lucrui frumoase aici. La Balotești va fi greu, dar trebuie să fim concentrați”

Andrei Hergheligiu: „Am fost dorit foarte tare de CS Mioveni și sper să nu dezamăgesc. Vrem la Balotești trei puncte… nu contează cum le luăm, importantă e victoria”

Marian Șerban: „Este un pas înainte pentru mine venirea la CS Mioveni. Este o oportunitate și sper să nu dezamăgesc. Trebuie să fim foarte concentrați și să luăm trei puncte la Balotești”

CS Mioveni, clasată pe locul 7 la finalul primei părți a sezonului, joacă primul meci oficial din 2019 cu CS Balotești, sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul echipei ilfovene aflate pe poziția a 18-a în Liga 2.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Pe aceeași temă