CS Mioveni are a doua apărare din Seria a II-a, însă vrea să o întărească cu doi fundași de la Ceahlăul

Lupta pentru obținerea unui loc în play-off-ul Seriei a II-a a Ligii 2 se anunță extrem de disputată în cele opt etape rămase din retur. Între prima clasată, FCM Baia Mare, și echipa de pe locul 10, Șoimii Pâncota, sunt doar nouă puncte distanță, astfel că inclusiv arădenii au șanse matematice să prindă această fază a campionatului în care se va lupta pentru promovarea în Liga 1.

FCM Baia Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgoviște, FC Brașov și CS Mioveni sunt pentru moment echipele care vor ierna pe locurile de play-off, însă Gaz Metan Mediaș, Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj și Șoimii Pâncota stau în joc de glezne.

Toate aceste cluburi trebuie să-și gândească bine strategia în această pauză de iarnă pentru a nu claca în ultimele opt etape și să rateze play-off-ul. Concurența e mare, astfel că orice transfer important poate fi un plus. 

CS Mioveni, de exemplu, e clasată pe locul 6, însă e la egalitate de puncte cu FC Brașov și Gaz Metan și doar golaverajul i-a menținut pe poziție de play-off. Argeșenii au unul dintre cele mai bune atacuri, cu 30 de goluri înscrie, dar și în defensivă stau bine, cu 14 goluri primite, adică dețin a doua apărare din Seria a II-a. Cu toate acestea, conducerea clubului vrea să-și întărească acest compartiment, cel defensiv, cu doi jucători liberi de contract în acest moment. Ziarul Argeșul scrie că aceștia au în plan să-i coopteze în lot pe Lucian Cazan (25 ani) și Alexandru Ichim (26 ani), care tocmai s-au despărțit de Ceahlăul Piatra Neamț. Cu cei doi s-au purtat deja discuții preliminare, urmând ca la începutul anului viitor să se ia o decizie în privința achiziționarii sau nu a lor.

Cazan, Ichim, dar și Stana se află și pe lista de achiziții a celor de la FC Brașov. În prima parte a sezonului, Cazan a fost căpitan la Ceahlăul și a jucat de 15 ori, adică a lipsit o singură dată din teren, în timp ce Ichim a bifat doar patru apariții.

Negoiță vrea să plece

La capitolul plecări, același ziar local scrie că fundașul Ciprian Negoiță și-a manifestat dorința de a părăsi echipa în această iarnă, fiind nemulțumit de faptul că în cele 18 etape desfășurate până acum a fost folosit de doar patru ori, extrem de puțin față de sezoanele trecute.

Pe aceeași temă