Crivac a început curățenia la FC Argeș: 4 jucători sunt out, urmează alții

Crivac a început curățenia la FC Argeș:** 4 jucători sunt out, urmează alții

Fotbaliștii de la FC Argeș își continuă pregătirea la stadionul Nicolae Dobrin până când vor intra în can­tonament. La reunirea lotului s-au prezentat peste 30 de jucători, însă în decurs de o zi s-a scăpat de patru dintre ei. În următoarea perioadă, antrenorul Iulian Crivac va mai renunța la o parte din fotbaliști până când va ajunge la un lot destul de restrâns din punct de vedere nu­meric, cu care vor aborda cam­pionatul.

Pe 27 ianuarie, piteștenii vor intra în cantonament la Baza Vul­turilor pentru zece zile. Ju­că­torii vor face antrenamente spe­cifice, iar dacă timpul va fi rău, au și alte alternative. În afară de alergările în pădurea Tri­vale, fot­baliștii vor face pre­gă­tire pe terenul sin­tetic de la balonul aco­perit din Ștrand.

Staff-ul teh­nic intenționează să îi ducă pe alb-violeți și la Bazinul Olimpic. An­tre­­norul Iulian Crivac vrea să se bazeze în retur pe un lot nu foarte nume­ros.

„Având în ve­de­re că din această se­rie s-au re­tras echipe, vreau să mă bazez pen­tru retur pe un lot de ma­ximum 20-22 de jucători. Am renunțat la Ianuși, Io­nuț Nicolae, Marian Bo­tea și Adrian Negrea și este po­sibil să mai renunț și la alții. Vom vedea în funcție de ce vom putea aduce. În lotul cu ca­re vom începe returul se vor re­găsi și cei trei juniori pe care îi avem. Mă refer aici la por­tarul Popa, la Piscanu și Stan­cu”.

În pri­vința achizițiilor, Crivac spune că FC Argeș spune că nu își poa­te permite jucători scumpi. „Fotbaliștii cu pretenții sunt greu de ținut din cauza sa­lariilor. Se iscă astfel și conflicte în vestiar. Cred că multe echipe vor re­nun­ța la ju­cătorii care au salarii mari, pen­tru că nu îi mai pot plăti. Noi nu avem în echipă fotbaliști cu sa­larii mari. Contractele sunt de n­i­­ve­lul la care sun­tem”.

Împrumută jucători la alte echipe

În această perioadă de pregătire, antrenorul lui FC Argeș, Iulian Crivac, îi va testa pe jucătorii pe care îi are în lot, spre a vedea potențialul fiecăruia. Tehnicianul spune că cei care nu vor corespunde cerințelor sale vor pleca de la echipă, iar cei mai tineri care nu vor prinde lotul vor fi împrumutați la alte echipe pentru a avea jocuri în picioare și spre a crește în valoare.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă