Cristescu semnează cu Fortuna!

Cristescu** semnează cu Fortuna!

Fundașul Daniel Cristescu și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Rapid Suceava. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani va semna un contract până la vară cu gruparea de Liga a III-a Fortuna Poiana Câmpina, care se află în plină luptă pentru promovarea în eșalonul secund.

„Mă bucur că am plecat de la Rapid, unde am avut parte de cea mai neagră perioadă din cariera mea. Aici condițiile sunt incomparabil mai bune decât la Suceava, din toate punctele de vedere. Momentan, ne antrenăm la Complexul Olimpic de la Izvorani, iar pe data de de 2 februarie vom pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya. Sper să fiu sănătos și să trăiesc din nou bucuria unei promovări, așa cum s-a întâmplat pe vremea când evoluam la Ceahlăul Piatra Neamț”, a declarat fostul jucător al Rapidului.

Daniel Cristescu a evoluat pe perioada junioratului la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, iar în anul 2006 a fost transferat de Ceahlăul Piatra Neamț, formație alături de care a debutat în Liga I un an mai târziu. Timp de cinci sezoane, din 2008 până în 2013 a îmbrăcat tricoul formației de liga secundă Dunărea Galați.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă