Crețu, unul dintre puținii jucători care ar rămâne la Metalul: „Mie mi-ar plăcea să continui la Reșița

Crețu, unul dintre puținii jucători care ar rămâne la Metalul:**

Aflată într-o perioadă de incertitudine, echipa Metalul Reșița se desparte pe zi ce trece de jucătorii săi și nu știe dacă își va mai continua activitatea. Printre jucătorii care și-au terminat contractul cu gruparea patronată de Cătălin Rufă pe banii autorităților locale se numără și Vișan Vasile Crețu (27 ani).

Fundașul dreapta care în ultimele etape a fost folosit de Daniel Oprița mai mult la mijlocul terenului și a și reușit să înscrie de două ori e liber de contract în această perioadă, însă nu ar spune nu unei reveniri la Reșița în cazul în care gruparea și-ar rezolva problemele și ar putea continua în Liga 2. Fostul jucător al echipelor Viitorul, Delta Tulcea sau CS U Craiova se află în aceste momente acasă, cu familia.

„Acum sunt acasă, mă bucur de vacanță în sânul familiei. Nu știu ce voi face din toamnă, pentru că la Reșița lucrurile sunt foarte complicate. Eu am terminat contractul cu Metalul și oricum nu se știe ce se întâmplă cu echipa, dacă va mai exista sau nu la Reșița. Sincer să fiu, eu m-am simțit bine la Reșița, dar în ultimele luni problemele au fost tot mai mari și e greu să faci performanță în astfel de condiții. Eu am încă de primit bani pe câteva luni. Dacă s-ar rezolva problemele între acționari mie mi-ar plăcea să continui la Reșița. Dacă nu, sunt gata pentru alte oferte, pentru că, așa cum spuneam, sunt jucător liber de contract și pot negocia cu oricine”, a spus, pentru expressdebanat.ro, Vișan Crețu.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă