Costel Roșu și-a încheiat conturile cu CF Brăila: „Ceea ce se oferă mi se pare a fi bătaie de joc”

Costel Roșu și-a încheiat conturile cu CF Brăila:**

mijlocașul a jucat în 14 meciuri și a marcat două goluri pentru gruparea de la Dunăre • nici jucătorii care mai au contracte cu CFBrăila nu sunt de acord cu noile norme de salarizare

CF Brăila a reușit să se salveze de la retrogradare dar se pare că urmează o vară fierbinte, deoarece mulți jucători nu sunt de acord cu noile condiții salariale pe care le oferă clubul. Câmpeanu, Roșu, Spiridon, Mitrea, Claudiu Ionescu și Comănescu au terminat contractele și își caută echipe. Sunt fotbaliști care încă mai au contract cu gruparea de la Dunăre, Leu, Neagoe, Spătaru, Ivan, Olenic Petean, Necoară, însă este puțin probabil ca aceștia să accepte noile norme de salarizare.

Sâmbăta trecută, la barajul de promovare pentru Liga a 3-a dintre Delta Tulcea și CFR Constanța a asistat și Costel Roșu. Mijlocașul care a evoluat în această primăvară la CF Brăila în 14 meciuri, în 11 a fost integralist, a bifat 1158 de minute în culorile clubului și a înscris de două ori, a venit de fapt să-și ia bagajele de la stadionul Municipal.

„Ceea ce se oferă la Brăila mi se pare a fi bătaie de joc. Am crezut că într-adevăr se vrea crearea unei formații competitive, dar m-am înșelat. Cred că acele condiții salariale pe care vor să le aplice șefii echipei nu vor fi acceptate de niciun jucător experimentat. Eu mi-am încheiat înțelegerea cu CF Brăila și am oferte de la Voluntari, FC Olt, mai sunt și alte formații interesate de serviciile mele, am de unde să aleg”, a declarat Costel Roșu.

Aflat la tribuna oficială la meciul de baraj, nici Alin Pânzaru nu părea prea optimist în privința fotbalului brăilean. „Eu știu că am planificat reunirea lotului pe 7 iulie, cine va mai veni la Brăila vom vedea, dar mai sunt jucători cărora nu li s-au încheiat contractele. Probabil că o vom lua din nou de la capăt cu formarea unei noi echipe. Urmează un campionat extrem de greu, dar deocamdată nu am niciun elemet privind ceea ce va fi, să așteptăm reunirea lotului și apoi vom decide ce vom face”, a spus Alin Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Pe aceeași temă