Costel Ilie testează un fotbalist englez. La Suceava sunt așteptați și bulgari și croați pentru a întări echipa în play-out

Costel Ilie testează un fotbalist englez.** La Suceava sunt așteptați și bulgari și croați pentru a întări echipa în play-out

Întrucât se află în plină luptă pentru evitarea retrogradării, oficialii grupării Rapid Suceava caută să se întărească în acest final incendiar de sezon, din care mai sunt de disputat nouă partide.

În condițiile în care în afara perioadelor de transferări nu se pot înregimenta decât fotbaliști liberi de contract, iar încercările de a aduce jucători cu acest statut din țara noastră nu au fost încununate de succes, conducătorii Rapidului s-au orientat pe piața externă, prin intermediul unui impresar din România.

Astfel, miercuri a ajuns la Suceava un fotbalist de culoare din Anglia, acesta efectuând deja prima ședință de pregătire sub comanda antrenorilor Costel Ilie, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș. În vârstă de 23 de ani, Kyle Richard Bailey evoluează pe postul de fundaș central dreapta, iar până în prezent a activat pentru formații din ligile inferioare din Albion. Longilinul apărător englez va fi testat și astăzi, iar dacă se va dovedi că poate face față la nivelul eșalonului secund din România va fi legitimat în timp record, pentru a putea fi utilizat în partida de sâmbătă, din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, contând pentru etapa a doua din play-out-ul Seriei I.

„În această perioadă este destul de greu să găsim jucători valoriși liberi de contract. Ne-ar trebui în special un mijlocaș și un atacant. I-am cerut domnului Bojin să ne trimită patru-cinci jucători, să-i vedem la câteva antrenamente. Richard e primul. Dacă confirmă, dacă sunt ca valoare peste ce avem noi în acest moment în lot, îi vom legitima în vederea meciului de săptămâna viitoare cu Gloria Buzău”, a spus, pentru gazetasv.ro, noul președinte al Consiliului de Administrație al clubului Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu. Pe lista jucătorilor străini care ar putea ajunge în aceste zile la Suceava, prin intermediul impresarului Eutin Bojic, se mai află doi bulgari și doi croați.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Pe aceeași temă