Cosmin Neagu schimbă echipa, nu și seria. De la SC Bacău merge la liderul Dunărea Călărași

Cosmin Neagu schimbă echipa, nu și seria.** De la SC Bacău merge la liderul Dunărea Călărași

Absent nemotivat la reunirea celor de la SC Bacău, echipă pentru care a evoluat de 14 ori în prima parte a sezonului din Liga 2, Cosmin Neagu (24 ani) nu se va întoarce la formația pregătită de Cristian Popovici, ci va merge la o rivală a moldovenilor din Seria I. Potrivit Deșteptarea, atacantul a dat curs ofertei Dunării Călărași, liderul seriei, și va fi antrenat de Ionel Ganea.

Călărășenii au al doilea atac din Liga a 2-a, după FC Brașov, și aveau nevoie de un atacant după ce l-au cedat pe Laurențiu Buș la ASA Târgu Mureș. Totuși, Dunărea și-a asigurat serviciile lui Neagu poate și pentru a-l putea transfera pe golgheterul Valentin Alexandru, dorit de Petrolul, ASA sau Concordia.

„Neagu era liber de contract, la fel ca toți jucătorii de altfel, dar am convenit să mă sune dacă nu mai vrea să continue cu noi. Nu m-a sunat, deci îl aștept la antrenament”, a spus Cristi Popovici la reunirea de luni.

Neagu este al optulea jucător care părăsește în această iarnă pe SC Bacău. Lozneanu, Antim, Pungă, Andrei Pavel și Sascău au fost disponibilizați, Hurdubei a plecat să dea probe la FC Botoșani, iar Savu a fost cedat, sub forma de împrumut, la Aerostar Bacău.

În altă ordine de idei, jucătorii de la Dunărea Călărași vor intra de joi în cantonament la stadion, urmând ca în fiecare zi să efectueze două ședințe de pregătire. Încă nu se știe dacă echipa lui Ionel Ganea va pleca într-un stagiune de pregătire centralizat la munte.

 

Pe aceeași temă