Corona l-a rezolvat pe Forika

17 Jul. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Corona** l-a rezolvat pe Forika

Campania de achiziții a nou-promovatei în Liga a II-a continuă cu aducerea unui nou localnic. Rareș Forika revine la Brașov după mai mulți de perindări prin țară. Fundașul central în vârstă de 30 de ani a evoluat ultima dată pentru Voința Sibiu, care a retrogradat din Liga I după un doar un sezon în primul eșalon. Noua achiziție a echipei Corona a semnat ieri un contract pe doi ani cu gruparea de sub Tâmpa și va face pereche în centrul apărării cu un alt nou sosit, Răzvan Damian, ex-Callatis. Interesant de spus că Forika a debutat în Liga I de abia la 29 de ani, o dată cu promovarea Voinței pe prima scenă a fotbalului românesc.

Brașovenii vor continua antrenamentele până sâmbătă atunci când este programat un amical cu Damila Măciuca, altă echipă promovată în Liga a III-a, ca și Corona.

În altă ordine de idei, Edi Gherghe, directorul sportiv al Coronei Brașov, ne-a confirmat că a trimis ieri la FRF cererea de înscriere în sezonul 2012-2013 al Ligii a II-a, așa că echipa are drept de joc în campionat. Cel mai probabil, Corona va evolua în seria a II-a, în condițiile în care Buftea, Unirea Slobozia și Rapid Suceava ar trebui repartizate în seria I, conform criteriului geografic

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

17 Jul. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă