Corona a mai dat o lovitură: Cornel Coman!

21 Feb. 2012, 07:30 Bursa transferurilor
Corona a mai dat o lovitură:** Cornel Coman!

În cursul zilei de azi liderul seriei a VI-a a Ligii a III-a va oficializa probabil ultimul transfer al sezonului la finalul căruia se vizează promovarea. Este o nouă lovitură dată pe piața transferurilor, Daniel Bona urmând a-l avea sub bagheta sa și pe Cornel Coman, fostul atacant din tur al Voinței Sibiu.

În vârstă de aproape 31 de ani, jucătorul originar din Brașov completează o campanie de achiziții furibundă a Coronei care a inclus aducerea experimentaților Marc, Mihai Stere, Marius Ene, Adrian Câmpean, revenirea lui Bogdan Marinescu, dar și cooptarea unor tineri precum Livadariu sau Silviu Stanciu. Și lista plecărilor este una mare, brașovenii renunțând în această iarnă la portarii Kajcsa și Târziu, dar și la jucătorii de câmp Toma, A. Ianc (ultimii trei ajunși la colega de serie din Zlatna), B. Costea (FCM Turda), Ad. Popa (Tărlungeni), Sătmar (în discuții avansate cu Sebiș) și Onofrei.

Opt atacanți pentru retur!

În ciuda numelor impresionante pentru acest eșalon pe care are în ograda pentru a doua parte a campionatului, principalul Daniel Bona are o misiune ingrată. Și asta pentru că în acest moment, după venirile lui Marinescu, Ene și Coman, a ajuns la opt atacanți! Și asta pentru că pe lângă cei trei nou sosiți, la echipă mai sunt și experimentații Elek, Chirciu și Zelencz – ultimul revenind după o accidentare de aproape șase luni – dar și tinerii Leonte și Lita. Mai în glumă, mai în serios, tehnicianul Coronei se poate întoarce în negurile fotbalului mondial putând folosi cu încredere un 2-3-5 sau un 4-2-4 ca formulă tactică de start pentru retur

Egaluri pe bandă în amicale

Trecând peste glume, forța ofensivă a echipei a început să își spună cuvântul în ultimul amical, jucat sâmbătă cu Titu. Chiar dacă scorul final a fost egal, 2-2, echipa a dat dovadă de apetit bun în fața porții adverse, ratându-se numeroase ocazii printre care și un penalty prin Ene. Din păcate, absența lui Ștefan a cântărit serios în defensivă acolo unde Dămoc nu a conlucrat strălucit cu Potecu, bifând și un autogol la o fază fixă. De altfel, fazele fixe le-au creat probleme brașovenilor în majoritatea amicalelor din această iarnă. Ca fapt divers, trebuie spus că elevii lui Daniel Bona au reușit numai remize în meciurile de pregătire de până acum.

„Nu suntem îngrijorați de rezultate, ținând cont că de jucat jucăm bine, dar, ca toată lumea, am avut parte și de terenuri foarte proaste. Vechea meteahnă rămân golurile primite din faze fixe, dar sperăm să o rezolvăm și pe asta. Am făcut achiziții cu nume în iarnă, așa că obiectivul nostru rămâne neschimbat: promovarea în Liga a II-a. Ce vă pot asigura, este că titular va fi cine este cel mai în formă la ora meciului” a declarat Daniel Bona pentru Liga2.ro

21 Feb. 2012, 07:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă