Codrea: „Poate ar fi momentul să mă întorc acasă!”

Codrea:
În vacanță acasă după un tur cu probleme la actuala sa echipă, Rapid, Paul Codrea a declarat sâmbătă că ia în calcul o revenire și ca jucător în Timișoara. În vară mijlocașul care a evoluat opt sezoane în Italia a fost doar în tanonări cu „noua Poli”.

Paul Codrea pleacă din Giulești după doar șase luni, motivul e situația financiară precară a clubului alb-vișiniu, care a intrat în insolvență. „Chiar dacă se sfârșește acum o epocă va veni alta, Rapid nu va muri. Clubul mi-a propus rezilierea contractului, o să discutăm, o să găsim soluția cea mai bună, fără să ne certăm, asta e”, a declarat fostul mijlocaș al Sienei.

Prezent la Sala „Olimpia”, la prima demonstrație cu public a unui sport nou, rembalul, Paul Codrea (31 ani) a spus că nu ar refuza acum o propunere de a se întoarce pe „Dan Păltinișanu”. „Da, de ce nu? Poate ar fi momentul să mă întorc acasă. În vară am vorbit cu domnul primar dar e timp să discutăm acum. E ceva și din străinătate dar sincer nu prea mă încântă, și când am decis să merg la Rapid am ales să fiu mai aproape de familie. Doar dacă oferta e de nerefuzat, altfel nu. Violetul mă prinde bine, îmi place”, a conchis Codrea.

Mijlocașul timișorean a evoluat în această toamnă în 11 jocuri pentru Rapid. Ultima dată la Poli a jucat între 1997 și 1999, marcând 2 goluri în 30 de apariții.

 

Articol de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Pe aceeași temă