Clinceniul îl înlocuiește pe Toma Niga cu un portar din Liga 3 de unde ia constant jucători! Poenaru are în lot și un nou fundaș

Clinceniul îl înlocuiește pe Toma Niga cu un portar din Liga 3 de unde ia constant jucători!** Poenaru are în lot și un nou fundaș

Academica Clinceni și-a pierdut portarul titular din prima parte a sezonului, însă și-a completat repede postul lăsat vacant. Echipa antrenată din această iarnă de Ilie Poenaru a mai adus și un fundaș.

După ce a rămas fără Toma Niga, chemat la FCSB, acolo de unde fusese împrumutat, Academia Clinceni a optat pentru încă un jucător de la Viitorul Domnești ca să își completeze lotul. Octavian Vâlceanu (21 de ani) se va lupta pentru a deveni titular cu alți tineri, Andrei Ureche și Alin Constantin. Vâlceanu a început fotbalul la Sportul Studențesc.

Poenaru a ajuns astfel să aibă încă un fotbalist adus sub formă de împrumut de la clubul ilfovean din Liga 3, după ce tot de acolo i-a adus și pe Găină, Barbu, Văduva, Pațurcă, Baniță sau Dobrescu.

O altă noutate la Clinceni este și fundașul dreapta Ionuț Baniță (21 de ani), un jucător care în prima parte a sezonului a făcut parte din lotul colegei CS Afumați, însă care în iarnă a renunțat la el. Baniță, format tot de Sportul și ajuns la Domnești, a jucat doar în cinci meciuri pentru trupa lui Vasile Neagu.

Altfel, Academica Clinceni își încheie vineri cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă la propria bază sportivă. Atunci, ilfovenii vor juca un amical cu SC Oțelul Galați.

Pe aceeași temă