Claudiu Tudor a semnat cu UTA BD: „Vreau să-mi aduc aportul la obiectiv, să promovăm”

Claudiu Tudor a semnat cu UTA BD:**

Conducerea echipei UTA Bătrâna Doamnă a ajuns astăzi la un acord cu Claudiu Tudor, mijlocaș ofensiv chemat să întărească trupa arădeană în lupta pentru promovare. Liber de contract după despărțirea de SC Bacău, ploieșteanul a făcut cunoștință cu viitorii săi coechipieri, iar la ora 11:00 era la primul antrenament cu Roland Nagy & comp. pe arena Motorul.

„Mă bucur că am ajuns la Arad, mi-am dorit să joc la UTA. Sper să realizăm obiectivul pe care-l doresc toți arădenii, să promovăm! Am găsit un grup unit, oameni care vor să facă performanță la UTA, nu umblă cu virgule, ca să spun așa. Vreau să-mi aduc aportul la obiectiv”, au fost, potrivit sportarad.ro, primele cuvinte ale lui Claudiu Tudor în echipamentul alb-roșu. Acesta e așteptat să joace rolul coordonatorului atât de dorit la Arad. „Sunt sigur că nu dezamăgesc, dar cel mai bine să vorbim în teren”, a mai transmis cel care a mai jucat la Petrolul, Astra sau U Craiova.

„Îl cunosc bine, mi-a fost coleg la Universitatea Craiova. E un fotbalist foarte bun, are atâta experiență! Sperăm să se adapteze cât mai repede, dar de obicei jucătorii de valoare nu au nevoie de timp pentru așa ceva. Suntem încrezători că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, e de mare calitate și pe teren și în vestiar”, l-a caracterizat, pentru sportarad.ro, Claudiu Drăgan, ofițerul de presă al UTA-ei. „Am avut plăcerea și norocul să fiu coleg cu el, am avut ce învăța de la el, îi mulțumesc și lui că a avut încredere în mine”, a spus Tudor despre fostul atacant al Universității.

Cluadiu Tudor împlinește 30 de ani pe 29 aprilie, e originar din Ploiești, a debutat în Liga I cu Petrolul și în cariera sa a cucerit titlul de campion al Moldovei cu Sheriff Tiraspol, în 2004-2005, acolo unde a ajuns după cei doi ani pe care i-a petrecut la Universitatea Craiova. La revenirea în România a mai jucat pentru Juventus București, Astra, CSMS Iași și SC Bacău.

Răzvan Blănaru a semnat și el

Sport Arad mai scrie că, pe lângă Claudiu Tudor, cu UTA Bătrâna Doamnă a mai semnat și Răzvan Blănaru. Aflat de câteva luni în curtea roș-albilor, fostul căpitan al Gloriei Arad a devenit în această dimineață utist cu acte în regulă.

Blănaru e o soluție pentru centrul defensivei, acolo unde, alături de Botiș, concurența o va duce cu Filaret, Cotoc sau Wild. Pe lângă Gloria, tânărul apărător a mai jucat la CSS Gloria Arad, Romvest, FC Sînleani, iar o perioadă a petrecut-o la Viitorul Constanța.

Atât Blănaru, cât și Strătilă și Claudiu Tudor au semnat cu UTA până în vară, cu posibilitate de prelungire.

Pe aceeași temă