Ciuculescu a ajuns la Clinceni!

07 Aug. 2012, 14:00 Bursa transferurilor
Ciuculescu** a ajuns la Clinceni!

Cu un lot decimat de numeroasele plecări din această vară și cu un nou antrenor principal pe bancă în persoana lui Ilie Poenaru, Clinceniul va avea un sezon dificil în față cu atât mai mult cu cât va evolua într-o serie de foc, alcătuită în principal din echipe ilfovene. Unul din posturile cu cele mai mari probleme pare a fi cel al portarului. După plecarea titularului Cosmin Ion, ajuns la Prahova Tomșani, actuală Fortuna Brazi, Clinceniul a rămas doar cu juniorul Horia Iancu (18 ani) și a trebuit să găsească soluții pentru această problemă.

Una dintre ele s-a dovedit a fi Ciprian Sandu (23 de ani), un tânăr portar care s-a remarcat în sezoanele trecute prin prestațiile bune de la Mihăilești. Intrat într-un ușor con de umbră, el încearcă să își relanseze cariera la Clinceni, unde a fost deja titular în eșecul din Cupă cu Juventus (0-4). Ilfovenii i-au găsit un rival pe măsură, reușind de câteva zile să obțină de la Steaua împrumutul lui Ciuculescu (19 ani, foto), cel care a pierdut lupta cu Vali Cojocaru pentru al treilea loc de portar din lotul mare al echipei de Liga I.

Ciuculescu a prins în această vară un cantonament cu Steaua lui Reghecampf, însă a ajuns să fie trimis la juniori, în locul său fiind preferat mai tânărul Cojocaru (17 ani). Gura târgului spune că unul din motivele pentru care a pierdut bătălia cu rivalul său a fost faptul că Ciuculescu devenise celebru în cantonament pentru imitarea lui Becali, iar acest lucru a ajuns la urechile patronului care nu a suportat batjocura juniorului stelist.

Pe de altă parte, mutarea la Clinceni nu poate decât să îi prindă bine stelistului, care poate avea șansa să se impună la gruparea ilfoveană și să capete mult mai multă experiență decât ca a treia rezervă a Stelei.

Sursa: IlfovSport

07 Aug. 2012, 14:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă